Sunday, July 22, 2018
Apekecoh Media

Browsing the "Hiburan" Category

WAHAI PEREMPUAN CARILAH KHAIJAH DALAM DIRIMU

Siti Khadijah adalah wanita yang pertama masuk islam, cerdas, ibu rumah tangga yang amanah, pendidik bagi anak-anaknya, pengusaha yang sukses, pejuang di jalan Allah dan istri yang paling dicintai oleh Rasullullah SAW, sehingga tak heran bila kisah cintanya abadi yang [...]

February 7, 2017 Hiburan

10 Foto Artis MARIA FARIDA yang super hot selepas berkahwin dengan suaminya yang terbaru

10 Foto Artis MARIA FARIDA yang super hot selepas berkahwin dengan suaminya yang terbaru.. Sumber: infoviralterbaru –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

February 6, 2017 Hiburan

Ibu Panik Lihat Kepala Anak Semakin Mengembung 4 Doktor Pakar Sahkan Bayi ini Berkawan dgn Kematian

“Kepalanya semakin membesar dan menyerupai segi tiga..setiap hari dia akn cengkam kepalanya sendiri sambil menangis kesakitan..doktor masih ckp tiada apa-apa yg berlaku ? Ini mmg tidak masuk akal sehinggalah sy kirimkan gambar kpd 4 org doktor pakar..mereka tergamam sambil memberitahu [...]

February 6, 2017 Hiburan

Jangan buat bodoh jika isteri mengadu terdengar bisikan atau ternampak benda yang tiada

OlehMohd Fadhli Mohd Fauzi “Lama dah dia kata dia dengar bisikan suara yang suruh bunuh anaknya yang baru berusia 40 hari itu. Lagipun dia tinggal di blok yang sebelum ini terbiar dan sunyi.” Yang tiada latar belakang perubatan, mesti akan [...]

February 6, 2017 Hiburan

Hanya Allah yang tahu siapa yang benar dan sebaliknya Suami

KUALA LUMPUR – Susulan viralnya kes seorang wanita mendakwa telah diceraikan suami dan ingin pulang ke Malaysia bersama dua anak kecilnya, suami kepada wanita itu tampil memberi penjelasan. “Saya sengaja senyap untuk melihat sejauh mana viral ini akan pergi dan [...]

February 6, 2017 Hiburan

Prihatin nasib orang Melayu Ku Nan cadang Pulau Pinang jadi sebahagian Wilayah Persekutuan

PUTRAJAYA – Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor bercadang menjadikan Pulau Pinang sebahagian Wilayah Persekutuan bagi memastikan negeri itu mendapat limpahan pembangunan yang sama rata, lapor Free Malaysia Today. Menurut beliau yang lebih dikenali sebagai Ku Nan [...]

February 6, 2017 Hiburan

SESAT Di Midvalley Terjumpa 2 Awek India Apa Mereka Lakukan Buat Aku Terus LARI

SESAT Di Midvalley Terjumpa 2 Awek India. Apa Mereka Lakukan Buat Aku Terus LARI !!! | Nama aku Ahmad. Semenjak dua menjak ni tiba2 banyak pula keluar kisah angker atau seram tentang Midvalley yang gah di tengah-tengah KL tu. Aku [...]

February 6, 2017 Hiburan

Banyakan bersedekah pada isteri inshaAllah rezeki suami semakin lapang

Oleh Mohd Nazim Badruddin Berborak dengan seorang kenalan, bercerita tentang masalah ekonomi. Katanya, gaji beliau tidak mencukupi. Nak buat kerja part time, tiada kesempatan. Duit beliau katanya, hanya cukup-cukup untuk dirinya sahaja. Mujur isterinya bekerja dan isteri beliau yang banyak [...]

February 6, 2017 Hiburan

Nasi Lemak Aiskrim Inovasi Terbaharu Makanan Tradisi Melayu

Walaupun agak pelik, Nasi Lemak Aiskrim, bunyi yang kedengaran janggal namun makanan kegemaran rakyat Malaysia ini berjaya diinovasikan oleh seorang gadis cina yang menghasilkan aiskrim perisa nasi lemak. Melissa Tan Chia Hui, 25, lulusan Ijazah Sarjana Muda Rekaan Grafik dari [...]

February 6, 2017 Hiburan

Remaja Dirasuk Selepas Terima Mesej WhatsApp Dari Syaitan

Dua remaja yang berusia 13 dan 16 tahun dikatakan telah `dirasuk selepas menerima mesej WhatsApp yang kononnya daripada syaitan. Kedua-duanya telah dibawa ke hospital selepas ditemui dalam keadaan tidak keruan di rumah mereka di Tacna, Peru, pada awal pagi Jumaat [...]

February 6, 2017 Hiburan