Monday, December 18, 2017
Apekecoh Media

Browsing the "Hiburan" Category

Inilah Yang Dilakukan Oleh Banduan 12 Jam Sebelum Hukuman Mati

Inilah Yang Dilakukan Oleh Banduan 12 Jam Sebelum Hukuman Mati !!!| BISKUT MANIS Negeri China memang terkenal dengan komitmen hukumnya yang sangat kuat. Terbukti dengan komitmen undang-undang yang mereka miliki negara tersebut mampu menekan perbuatan jahat di negara tirai bambu [...]

December 16, 2017 Hiburan

If you dont like Christmas just keep it to yourself Terkilan ada segelintir netizen tidak hormat perayaan agama lain

Baru-baru ini, pelakon Aeril Zafral dikecam netizen yang mendakwanya dia dan keluarga meraikan perayaan Krismas, berikutan Aeril memuat naik gambar anak perempuannya bersama pokok krismas di Instagram. Bagaimanapun, Aeril tampil menafikan perkara itu dan menjelaskan mereka merakam gambar kenang-kenangan dengan [...]

December 16, 2017 Hiburan

Antara hidup dan mati Status terakhir remaja sebelum meninggal akibat dipatuk ular belaannya sendiri

Baru-baru ini, viral gambar seorang remaja lelaki di media sosial yang dilaporkan telah meninggal dunia akibat dipatuk ular berbisa. Dalam laporan Harian Metro, kejadian itu berlaku di Bokongsoan, Indonesia, di mana remaja yang dikenali sebagai Syahril itu membela ular tedung [...]

December 16, 2017 Hiburan

Dia tekan RM10 tapi tak boleh sebab baki kurang dari RM30 Apa yang dilakukan oleh lelaki ini untuk bantu si ibu dua anak buat netizen kagum

Viral di Twitter, kisah seorang ibu bersama dua anaknya mahu mengeluarkan wang dari mesin ATM, menarik perhatian netizen. Namun baki wang di dalam akaunnya tidak mencukupi. Nak buat pengeluaran RM10 pun tak dapat. Putus harapan si ibu nak beli barang [...]

December 16, 2017 Hiburan

Tragedi Solat Jumaat KEJAM Empat Rakyat Palestin Maut DITEMBAK Askar Israel Ada VIDEO

Tragedi Solat Jumaat. KEJAM Empat Rakyat Palestin Maut DITEMBAK Askar Israel. Ada VIDEO. | Saya Luv Islam Selepas solat jumaat je, askar Zionis terus menyerang jemaah masjid menyebabkan empat terbunuh dan puluhan cedera. Kejamnya. Semoga Allah permudahkan urusan saudara Islam [...]

December 16, 2017 Hiburan

Tragedi parti harijadi api sambar wanita dan kanakkanak perempuan

Sambutan ulangtahun kelahiran sepatutnya meriah, namun tidak bagi dua individu ini apabila majlis bertukar menjadi tragedi dan pastinya membuatkan kedua-duanya trauma untuk jangka masa panjang. Viral di media sosial baru-baru ini, video seorang wanita dan kanak-kanak perempuan menyambut ulangtahun kelahiran [...]

December 16, 2017 Hiburan

Celik mata je benda tu betulbetul di depan muka 4 kisah seram di KLIA

Viral di Twitter, perkongsian netizen mengenai empat kisah seram yang didakwa berlaku di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), mencetuskan pelbagai reaksi netizen. MALAM ini aku nak buat bebenang cerita misteri tentang KLIA Airport. Okay, dulu tapak KLIA ini adalah [...]

December 15, 2017 Hiburan

AKHIR ZAMAN Resort Bakal Dibina Di Arab Saudi IZIN Wanita BUKA AURAT Ini Puncanya

AKHIR ZAMAN. Resort Bakal Dibina Di Arab Saudi IZIN Wanita BUKA AURAT. Ini Puncanya | Khalifah Mail Online Mungkin ini baru sahaja di peringkat cadangan. Namun, marik kita sama-sama berdoa agar Allah pelihara Tanah Suci daripada anasir jahat. PUTERA CADANG [...]

December 15, 2017 Hiburan

Kau belanja ape je sampai banyak tu bodoh Suami berang dan tengking isteri kerana dicaj RM275 untuk beli barang keperluan

Malang nasib seorang isteri apabila dia ditengking suaminya di hadapan orang ramai gara-gara barangan keperluan rumah yang diambil melebihi bajet si suami. Bukan saja diaibkan, malah ditinggalkan pula si isteri dan dua orang anak kecil di kaunter itu dengan duit [...]

December 15, 2017 Hiburan

Tertekan pedal minyak punya pasal

Sebuah kereta yang dipandu seorang wanita merempuh kedai serbaneka sebuah stesen minyak di Jalan Pesona, Taman Pelangi Indah, Johor Bahru, jam 1.30 pagi tadi. Sebelum kejadian itu, pemandu wanita berusia 19 tahun itu dikatakan sedang mengisi minyak di stesen minyak [...]

December 15, 2017 Hiburan