Tuesday, September 25, 2018
Apekecoh Media

Browsing the "Hiburan" Category

Lelaki mengaku diri Imam Mahdi ancam letupkan Sri Pentas polis sahkan hanya panggilan palsu

Sebuah syarikat televisyen swasta terpaksa dikosongkan serta-merta selepas dikatakan menerima laporan ancaman bom dalam premis itu, malam tadi. Kesemua kakitangan diarah keluar sehingga Unit Pengesan Bom Polis Diraja Malaysia (PDRM) melaksanakan tindakan lanjut. Menurut sumber, polis memaklumkan ada panggilan ancaman [...]

August 29, 2018 Hiburan

Akak menyesal kahwin muda sebab banyak benda terlepas dik

Baru-bari ini tular di media sosial video Tik Tok majlis perkahwinan pasangan muda yang berusia 16 tahun dan 21 tahun. Rata-rata netizen terkejut dengan keputusan yang dibuat pasangan terbabit. Walaupun dikecam, ada juga segelintir netizen yang memberikan nasihat kepada pasangan [...]

August 28, 2018 Hiburan

Dia tibatiba mengamuk terus tumbuk hidung saya Pengsan dibelasah teman lelaki mangsa buat laporan polis

“Kalau ada boyfriend jenis abusive, please la tinggal awal-awal sis. I took this video 3 hours ago,” demikian tulis Syiff di Twitternya berhubung penemuan seorang wanita yang mendakwa dia dibelasah oleh teman lelakinya sehingga cedera. Menurut Syiff, dia bersama dengan [...]

August 28, 2018 Hiburan

9 tahun couple akhirnya ditinggalkan bakal suami yang curang dengan awek dalam PUBG

Viral di media sosial gambar-gambar screenshot perbualan dua individu di Messenger yang mendakwa dirinya ditinggalkan teman lelaki hanya kerana lelaki itu telah menemui perempuan lain dari permainan aksi yang popular masa kini. Menurut rakan kepada perempuan berkenaan, King Arep, perhubungan [...]

August 28, 2018 Hiburan

Cakap je la takde duit tak payah nak fikirfikir Peniaga biadab dikecam netizen

“Cakap je la takde duit. Tak payah nak fikir-fikir. Haha!” demikian mesej yang dihantar oleh seorang individu yang mah umenjual Macbook Pro miliknya kepada pelanggan yang bertanya mengenai item tersebut. Sudah menjadi kebiasaan untuk pelanggan bertanya tentang spesifikasi mengenai barangan [...]

August 27, 2018 Hiburan

Keluarga leka tonton filem Hantu Kak Limah anak dibiar tertidur di tangga

Semalam heboh di media sosial bapa tertinggal anak lelakinya yang tertidur di atas meja makan selepas keluarga berkenaan selesai makan di sebuah restoran. Hari ini, tersebar pula gambar seorang kanak-kanak lelaki tertidur di tangga di dalam panggung wayang kerana keluarganya [...]

August 27, 2018 Hiburan

Tiada cadangan untuk hentikan program prank call stesen radio buat masa ini

Isu prank call atau panggilan usikan yang diamalkan oleh beberapa stesen radio sejak sekian lama yang mengikut budaya barat, adakalanya menimbulkan rasa kurang senang para pendengar. Pernah menjadi isu beberapa kali di mana panggilan usikan seperti itu mendatangkan kemarahan atau [...]

August 27, 2018 Hiburan

Kanakkanak terperangkap dalam mesin basuh

Seorang kanak-kanak lelaki berusia tiga tahun terperangkap dalam bahagian pengering mesin basuh separa automatik di kediamannya di Projek Perumahan Rakyat (PPR) Sungai Manila, Batu 12, Di Sandakan, Sabah, pagi tadi, lapor Harian Metro. Dalam kejadian jam 10 pagi tadi, mangsa, [...]

August 27, 2018 Hiburan

Tak mampu bersihkan rumah tapi mampu beli makanan di kedai setiap hari Netizen pertikai sikap pemalas pasangan suami isteri ini

“Orang tak suruh kau hias rumah, orang suruh kau jaga rumah tu, pergi buang sampah c*****. Dah berkali buat gotong-royong kat rumah kau pun, kau kotorkan balik b****. “Betullah Mahathir cakap, orang Malaysia ni manja bila ditolong. Pemalas!” demikian luahan [...]

August 27, 2018 Hiburan

Hamilkan pelajar 16 tahun guru dibelasah dan diarak ke balai polis

Seorang guru lelaki diarak orang ramai dalam keadaan hanya berseluar dalam kerana didakwa merogol seorang pelajar perempuan sehingga hamil, lapor Daily Mail. Kejadian yang berlaku di bandar Eluru, daerah Godavari Barat di negeri Andhra Pradesh itu sempat dirakam orang awam [...]

August 26, 2018 Hiburan