Sunday, July 22, 2018
Apekecoh Media

Browsing the "Gossip" Category

Inilah wajah sebenar Raja Muda Selangor yang dikaitkan dengan Neelofa amat mengejutkan

KINI TERSEBAR!! Inilah wajah sebenar Raja Muda Selangor yang dikaitkan dengan Neelofa, amat mengejutkan!!! (2 FOTO) Artis paling popular ketika ini, Neelofa pernah mengatakan bahawa dia kini sedang berkawan dengan seorang jejaka dari kalangan kerabat diraja. Bagaimanapun, identiti jejaka berkenaan [...]

February 15, 2017 Gossip

Hanya RM1k Untuk Doa di Masjidil Haram Tak Sangka Servis dan 039Mengarut dan 039 Ini Benar Wujud OHBULAN

Isu & Kontroversi Semalam menjadi viral servis doa hajat terus dari Masjidil Haram di Facebook sehingga mendapat lebih 10k perkongsian. Servis ini turut didatangkan sekali dengan pakej berdoa. Memang menarik sungguh idea syarikat ni. Rata rata netizen menganggap bisnes syarikat [...]

February 15, 2017 Gossip

Nama aku Fatin Aku nak cerita pengalaman aku amik lesen memandu Oleh kerana aku terlalu yakin aku gagal test 1 dan ke 2 Ketika test ke 3 kebetulan abg JPJ tu putih hensem Pastu romantik gila Masa drive aku pegang la gear tp mcm pelik la gear aku tolak2 tak ke depan pastu bila aku tengok ruparupanya Malu weh

Nama aku Fatin. 7 tahun lepas masa umur aku 19tahun aku suruh abah daftar aku amik lesen kereta. Ok. Abah daftar la kat salah sebuah driving school yg femes kat selangor. Belajar sampai lulus. 1st class cikgu suruh biasakan main [...]

February 15, 2017 Gossip

Ajal 3 sahabat maut tersepitHasrat Aliff menetap dikampung semasa bercuti rupanya untuk selamanya

JELI : Ibu Mohamad Aliff Nadehar, Rosnah Cik Ismail, 50, berkata, anaknya itu yang berkerja di Melaka baru pulang bercuti di kampung dan pernah memberitahu mahu menetap selama-lamanya di Kota Bharu sahaja. Ajal 3 sahabat maut tersepit..Hasrat Aliff menetap dikampung [...]

February 15, 2017 Gossip

Hari tu aku dan suami ke sebuah pusat urut sebab penat urut suami maklumlah suami ahli sukan jadi tiap malam kena urut Bila masuk pusat tu nampak pelik ja Selepas selesai semua kami siap nak balik Aku terpandang sesuatu yang aku tak sangka rupanya suami aku tadi di urut oleh

Lepas Habis Urut, Saya Dan Suami Siap Untuk Pulang. Semasa Nak Pakai Selipar Aku Ternampak |Bila dari hari Isnin hingga ke Jumaat kita penat bekerja, kita mesti ambil satu hari untuk manjakan diri. Antara aktiviti yang boleh hilangkan penat ialah [...]

February 15, 2017 Gossip

Pengalaman pahit rumah tangga yang aku alami memang buat aku kecewa Aku dengan suami berkahwin dalam usia yang muda disebabkan tempat kerja berjauhan kami PJJ dan hanya berjumpa pada hujung minggu Naluri perempuan aku benar kehairanan dengan kehadiran kawanku ke rumah selalu buat aku curigasehinggalah aku jumpa sesuatu

Assalamualaikum, mohon admin hide profil saya yeSaya nak ceritakan pengalaman saya selama hidup berumah tangga ni. Saya dan bekas suami kahwin muda, kerana tuntutan kerja kami terpaksa pjj faktor ni pun sebab masalah gaji suami yang tak cukup dan saya [...]

February 15, 2017 Gossip

Mangsa ragut 54 maut kejar peragut

BACHOK, KELANTAN – Seorang wanita berusia 54 tahun maut selepas terbabit dalam kemalangan ketika mengejar peragut yang meragut begnya, lapor Harian Metro. Dalam kejadian jam 8.15 pagi di Kampung Pak Elong, Tangok hari ini, Siti Rohani Wahab, maut akibat kecederaan [...]

February 15, 2017 Gossip

Wanita melahirkan anak kambing selepas hamil 2 tahun

ABUJA, NIGERIA – Seorang wanita melahirkan bayi ‘kambing’ selepas hamil dua tahun dalam kejadian di Port Harcourt, lapor media Nigeria. Wanita yang tidak didedahkan identitinya itu, dilaporkan hamil sejak dua tahun lalu. Sebelum kejadian, dia dikatakan pergi ke Pusat Komuniti [...]

February 15, 2017 Gossip

KOMEN MENGEJUTKAN HAFIZ HAMIDUN ISU BUKU FATTAH

Isu buku Fattah Amin cukup hangat diperkatakan sejak beberapa hari ini, ia juga turut mendapat perhatian selebriti Hafiz Hamidun yang berpendapat segala kecaman dan kritikan mengenai buku 99 Kata-Kata Fattah Amin, hanya akan mempopularkan dan melariskan buku berkenaan. Hafiz juga [...]

February 15, 2017 Gossip

Pelik 2 Tahun MengandungBila Bersalin Apa Dilahirkan Wanita Ini MENGERIKAN

Sumber: Sumber: citerheboh –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

February 15, 2017 Gossip