Sunday, September 23, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 21st September 2018

Akak bagi anak akak pada puaka untuk dijaga Ibu tuntut keadilan di atas kematian anaknya yang disyaki didera pengasuh

Kepercayaan dan amanah telah diberi, namun ibu kepada dua anak ini mendakwa pengasuh berkenaan telah melakukan perbuatan khianat dan mendera anak-anaknya sehingga salah seorang daripadanya meninggal dunia. Biarpun aduan dan laporan polis telah dibuat, namun pengasuh ini katanya masih bebas [...]

August 21, 2018 Gossip

Mereka yang tandatangan orang bdoh Anthony Loke

KEPUTUSAN kerajaan membatalkan saman Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) membabitkan nilai RM435 juta berikutan perjanjian berat sebelah antara kerajaan terdahulu dengan dua syarikat konsesi. Mereka yang tandatangan orang b*doh Anthony Loke Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

August 21, 2018 Gossip

Pemandu bas RapidKL rempuh kereta Inilah hukuman berat yang bakal beliau terima

KUALA LUMPUR: Pemandu bas henti-henti RapidKL yang merempuh beberapa kenderaan di Ampang, Selangor, Jumaat lepas, mengaku bersalah di Mahkamah Majistret di sini, atas pertuduhan mengambil dadah. Pemandu bas RapidKL rempuh kereta, Inilah hukuman berat yang bakal beliau terima Sumber: bulletinmedia [...]

August 21, 2018 Gossip

Wedding of The Year Nostalgia Majlis Pernikahan Dato Siti dan Datuk K pada 21 Ogos 2006

Wedding of The Year Nostalgia Majlis Pernikahan Dato Siti & Datuk K pada 21 Ogos 2006 Wedding of The Year Nostalgia Majlis Pernikahan Dato Siti & Datuk K pada 21 Ogos 2006 Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post ini [...]

August 21, 2018 Gossip

Disebabkan makeup mainan inilah kulit anak melecet dan mengelupas Ibu beri amaran jangan beli mainan berbahaya ini

Mainan anak yang dibeli, usahlah dipandang ringan. Ibu bapa perlu mengambil tahu tentang isi kandungannya, selamatkah ia untuk dimain oleh anak-anak dan sebagainya. Dalam kejadian baru-baru ini, seorang kanak-kanak perempuan menanggung kesan sampingan yang tidak dijangkakan selepas memakai makeup mainan [...]

August 21, 2018 Gossip

Parcel koyak handphone customer hilang tinggal charger je Peniaga online rugi RM3000 barang dicuri

Hancur luluh hati seorang peniaga online apabila dia dimaklumkan bahawa 3 parcel miliknya telah hilang dan mendakwa kejadian itu dilakukan oleh kakitangan dalaman syarikat perkhidmatan kurier. Mangsa terpaksa menanggung kerugian hampir RM3,000 angkara sikap tidak bertanggungjawab kakitangan berkenaan. Laporan polis [...]

August 21, 2018 Hiburan

5 bulan tak bayar kereta nak ditarik tetapi anak arwah tak bagi sebab dokumen meragukan

Baru saja dimuat naik 16 jam lalu, namun video kejadian seorang penarik kereta bertengkar dengan lelaki yang dipercayai anak kepada pemilik kereta, telah dikongsi lebih 10,000 kali di Facebook. Menurut individu yang memuat naik video itu, Theeban Ravi, berkata, pemilik [...]

August 21, 2018 Hiburan

Sebulan kerja 4 kali gaji RM6000 Pelajar sekolah tergamam ditawarkan kerja jadi Pelayan VIP

Viral di media sosial seorang pelajar perempuan yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Menengah (SPM) ditawarkan perkerjaan separuh masa dari seorang invidiu yang menjanjikan hasil lumayan. Lelaki bernama Azlan itu menghubungi remaja berkenaan, Mimie Mieza, 17, di Facebook dan menawarkan [...]

August 21, 2018 Hiburan

Saya pakai baju tu itu dosa saya dengan Tuhan kenapa awak yang panas Fasha berang dengan tindakan netizen cari pasal dengannya

“Macam ni ya bahasa seorang wanita muslimah, berhijab, juga seorang mak yang dah ada anak?” demikian tulis pelakon Fasha Sandha mengenai tindakan seorang netizen yang mencari pasal dengannya baru-baru ini. Terdahulu, wanita yang menggunakan nama Monaliza Razali memuat naik komen [...]

August 21, 2018 Gossip

This is too much Terlalu bodoh over dan meloyakan Wardina selar Aliff Syukri muat naik video Bobo Di Mana cemari Aidiladha

Personaliti televisyen, Wardina Safiyyah, semalam menyelar tindakan pengasas D’Herbs yang memuat naik dan mempromosi video teaser lagu terbarunya, ‘Bobo Di Mana’, yang dianggap tidak menghormati sambutan Aidiladha, pada Rabu ini. Bukan hanya Wardina, malah ramai pihak termasuk netizen mengecam Datuk [...]

August 21, 2018 Gossip