Sunday, September 23, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 21st September 2018

Berang ditinggalkan lelaki belasah kucing peliharaan bekas kekasih sampai hilang nyawa

Selepas ditinggalkan teman wanitanya tiga tahun lalu, lelaki ini mengambil keputusan untuk membalas dendam dengan membunuh kucing kesayangan wanita itu dengan kejam, lapor Shanghaiist. Lebih teruk lagi, lelaki itu turut merakam pembunuhan itu yang kemudian dihantar kepada bekas teman wanitanya. [...]

August 20, 2018 Gossip

Aku talak wife aku takpe Baru lafaz akad nikah dah terceraikan isteri akibat gurauan tak bertempat

Bekerja sebagai jurufoto perkahwinan ini memang menyimpan pelbagai pengalaman yang menarik. Terbaru seorang jurufoto berkongsi mengenai peristiwa yang membuatkan beliau dan hadirin majlis raja sehari itu ‘terngaga’ seketika apabila mendengar lafaz talak dari pengantin lelaki yang baru saja selesai akad [...]

August 20, 2018 Gossip

Orang mengandung ini memang menyusahkan ke soal isteri membuatkan suaminya kesal tertunjuk muka

Wanita mengandung melalui pelbagai saringan kesihatan dari awal disahkan hamil sehinggalah ke saat melahirkan anak. Sudah pastinya, banyak masa dihabiskan di klinik sepanjang tempoh kehamilan. Jika bacaan kesihatan normal, wanita hamil tidak perlu gusar tetapi sekiranya bacaan kesihatan tidak menepati [...]

August 20, 2018 Hiburan

Bakar Motor Jika Kalah Syarat Pelumba Haram Dalam Pertaruhan Video Ini Buktinya

Bakar Motor Jika Kalah, Syarat Pelumba Haram Dalam Pertaruhan, Video Ini Buktinya Bakar Motor Jika Kalah, Syarat Pelumba Haram Dalam Pertaruhan, Video Ini Buktinya Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

August 20, 2018 Gossip

Fasha Sandha Ditegur Oleh Orang Ramai Kerana Photoshootnya Terbarunya Memang panas

Bukan mudah untuk bergelar artis popular, setiap kelakuan dan penampilan mereka pasti akan menjadi tumpuan orang ramai. Pendek kata, ada sahaja pihak yang akan mencari kesalahan dan mempertikaikan setiap apa yang dilakukan oleh seseorang artis. Fasha Sandha Ditegur Oleh Orang [...]

August 20, 2018 Gossip

Apa dosa yang awak buat sampai kena kifarah macam ni Suami langsung tak prihatin isteri tertekan sampai ragut nyawa sendiri

Setiap individu mengalami tekanan,tidak kira tekanan hidup, tekanan kerja atau tekanan dari sesebuah perkahwinan. Jika tekanan tersebut dapat diatasi dengan sebaiknya, sudah pasti kehidupannya akan berbahagia. Tetapi sebaliknya, jika tekanan itu tidak dapat ditangani, kehidupannya akan menemui jalan buntu. Isu [...]

August 20, 2018 Gossip

Habiskan duit suami supaya dia sedar dia tak mampu nak buka cawangan lain

Ramai yang suka berkongsi tips rumah tangga di media sosial. Tetapi adakalanya tips itu tak boleh digunapakai juga sebab tak relevan dan bimbang boleh menjerat diri di kemudian hari. Mengulas mengenai trend kegilaan sekarang, “Jangan guna duit suami,”, wanita ini [...]

August 20, 2018 Hiburan

Ini tempat letak kereta bukan tempat letak manusia Tak nak mengalah cop parking

Viral di media sosial video seorang wanita berdiri dan enggan berganjak dari tempat letak kereta yang di’cop’ untuk rakannya, menimbulkan kemarahan seorang lelaki yang terlebih dahulu sampai ke tempat itu. Dalam kejadian yang berlaku baru-baru ini di tempat letak kereta [...]

August 20, 2018 Hiburan

Saya tak dapat melihat Instagram diadah kena block sejak beberapa tahun lalu Neelofa

Pelakon, Nur Fazura Sharifuddin, atau lebih dikenali sebagai Fazura, sebelum ini pernah menyuarakan hasrat menginginkan sepasang pakaian yang diperagakan pada KL Fashion Week (KLFW) 2018 di Instastories miliknya. Bagaimanapun, pelakon dan pengacara popular Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa, menyarung [...]

August 20, 2018 Hiburan

Korang minat orang macam ni ke Fans Haqiem Rusli bengang dengan Noh Hujan

Ketika membuat persembahan bersempena Love Suria Charity semalam, vokalis Hujan, Noh, didakwa telah mengeluarkan kenyataan yang turut menyebut nama penyanyi Budak Baru Nak Up (BBNU), Haqiem Rusli. “Buktikan bahawa independent boleh tapau mainstream. Pergi mamp*s Haqiem Rusli,” kata Noh secara [...]

August 20, 2018 Gossip