Sunday, September 23, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 21st September 2018

Semenjak kes itu ramai yang tak nak kerja syif malam

Sekadar perkongsian untuk bacaan suka-suka. Bagi mereka yang lemah semangat dan mudah terbayangkan perkara yang tidak sepatutnya, anda dinasihatkan untuk tidak meneruskan bacaan. Risiko tanggung sendiri. Selamat membaca. ‘JANGAN KACAU ORANG LAGI’ Aku pernah dengar satu cerita, betul atau tidak, [...]

August 18, 2018 Gossip

isu rompakan RM1925 bilion tindakan terbaru Lim Guan Eng buatkan Najib semakin Bimbang

PETALING JAYA: Menteri Kewangan Lim Guan Eng berkata dia akan memberi keterangan kepada polis minggu depan berkenaan dakwaan kehilangan RM19.25 bilion dalam akaun amanah GST. isu rompakan RM19.25 bilion, tindakan terbaru Lim Guan Eng buatkan Najib semakin Bimbang! Sumber: bulletinmedia [...]

August 18, 2018 Gossip

RM185 untuk tutup mulut Founder Kopi campur Klorox rupanya samseng ugut orang miskin

Founder VS Pengguna Ingat lagi kes kopi campur klorox makcik momo ni? Lepas kes tu dapat liputan media, makcik momo ni ke rumah mangsa (Siti Hajar). RM185 untuk tutup mulut! Founder Kopi campur Klorox rupanya samseng ugut orang miskin Sumber: [...]

August 18, 2018 Gossip

Saya takkan serah diri Jho Low cabar Mahathir

PETALING JAYA: Low Taek Jho, yang melarikan diri daripada pihak berkuasa Malaysia dan beberapa negara lain atas peranannya dalam hal 1MDB, hari ini berkata dia tidak akan menyerah diri kerana katanya tidak akan diadili secara adil ditengah-tengah perbicaraan oleh media. [...]

August 18, 2018 Gossip

Adam Lokman Dedah Cara Mudah Nak Jatuhkan Kerajaan Tanpa Perlu Tunggu 5 Tahun

Dalam keadaan ekonomi negara yang tidak menentu selain kebimbangan terhadap isu-isu membabitkan kepentingan Melayu dan Islam, Datuk Seri Anwar Ibrahim didesak supaya menyegerakan gerakan untuk mengadakan kerjasama dengan mana-mana parti supaya membentuk kerajaan baharu bagi menyelamatkan Malaysia. Adam Lokman Dedah [...]

August 18, 2018 Gossip

Laporan WSJ tak beretika didalangi Mahathir Ini sebab mengapa Jho Low masih tak berpuas hati dengan Tun Mahathir

Ahli perniagaan yang kini dalam buruan Low Taek Jho membidas akhbar Wall Street Journal (WSJ) kerana menerbitkan artikel yang mendakwa dia menyembunyikan diri di China selepas PRU ke-14. Laporan WSJ tak beretika, didalangi Mahathir- Ini sebab mengapa Jho Low masih [...]

August 18, 2018 Gossip

Mereka tukar baju dan potong rambut anak saya Ibu dakwa anaknya hampir diculik 4 warga asing di pusat belibelah

“Tak sangka pula saya kan menghadapi perkara ini,” demikian kata seorang pengguna Facebook, ‘Mama Ida You’ yang mendakwa anak perempuannya berusia tiga tahun hampir diculik satu keluarga warga asing dalam kejadian di sebuah pusat beli belah di Johor. Menurutnya, kehadiran [...]

August 18, 2018 Hiburan

Bapa panjat keluar tingkap tingkat 7 untuk selamatkan anak terperangkap di luar kerana menyangka rumahnya dimasuki perompak

Seorang kanak-kanak lelaki berusia tujuh tahun terperangkap di jeriji penghawa dingin di luar rumahnya di tingkat tujuh sebelum diselamatkan oleh bapanya, lapor Daily Mail. Dalam kejadian di jam 1 petang, Rabu lalu di bandar Foshan, Guangdong, selatan timur China itu, [...]

August 18, 2018 Gossip

Aku dah penat suami terlalu ego ini saja jalan terakhir Isteri tertekan nekad cerai dan cederakan diri

Rumah tangga sepatutnya dipelihara dengan baik oleh suami isteri, bukannya mengharap pada pasangan sahaja. Perkahwinan dibina di atas dasar cinta, jadi tiada alasan untuk suami menyerahkan segala tanggungjawab menguruskan hal rumah tangga kepada isteri. Sebaiknya. bantu dan fahamilah isteri seperti [...]

August 18, 2018 Gossip

BERITA Baik Untuk Rakyat Malaysia Semua Saman AES Dibatalkan Oleh Menteri Pengangkutan Barulah Malaysia Baru kan

Kerajaan membatalkan semua saman Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) yang belum berbayar. BERITA Baik Untuk Rakyat Malaysia. Semua Saman AES Dibatalkan Oleh Menteri Pengangkutan. Barulah Malaysia Baru kan. Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

August 18, 2018 Gossip