Monday, November 19, 2018
Apekecoh Media

Kami muncul kembali ini katakata Rosmah yang mengemparkan rakyat Malaysia

admin@apekecoh 25th June 2018 Gossip Comments Off on Kami muncul kembali ini katakata Rosmah yang mengemparkan rakyat Malaysia

Screenshot_1.jpg

Setelah Dato Seri Najib Menang dikawasan Pekan, Datin seri Rosmah telah mengambil kesempatan untuk memberi semangat kepada semua penyokong mereka agar bangkit kembali menetang kejahatan.

Datin Seri Rosmah mengakui bahawa mereka tetap menjadi pilihan ramai terutamanya dikawasan Pekan kerana jasa yang penuh padu pernah dilakukan disana. datin Seri Rosmah juga hairan kenapa mereka masih terpilih walaupun pelbagai rintangan datang melanda. Ini menandakan sokongan yang amat kuat katanya. Rosmah yang hadir dengan mengunakan baju kurung biru yang agak simple bersemangat memberi hujah kepada semua penyokong yang masih menyokong mereka.

Kekalahan BN baru-baru ini memang memberi kesan yang amat ketara kepada pasangan Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak serta isterinya Datin Seri Rosmah Mansur. Kedua dua mereka dipalitkan dengan pelbagai kes dan skandal kewangan yang terbesar melibatkan berbillion billion ringgit. Datin Seri Rosmah juga di kaitkan dengan cara dan gaya hidup mewah setelah didapati memiliki begitu banyak beg tangan berjenama yang mungkin tidak mudah untuk dimiliki oleh orng lain. Selain itu juga pelbagai media dari pelusuk dunia mengaitkan Rosmah dengan gaya hidup yang serbah mewah disamping menggunakan pelbagai surgeri untuk kecantikan dirinya. Apa yang mengejutkan lagi apabila Datin Seri Rosmah dikaitkan dengan bomoh dan gansterism yang mana banyak spekulasi dibuat terhadap diri beliau.

Sila tonton video:

Sumber: h2m9363

Loading...

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.