Wednesday, November 14, 2018
Apekecoh Media
Spotlight

Kanakkanak maut terkena mercun

admin@apekecoh 19th June 2018 Gossip Comments Off on Kanakkanak maut terkena mercun

1.png

Seorang kanak-kanak perempuan berusia tujuh tahun maut selepas empat hari menerima rawatan di hospital akibat cedera parah terkena mercun, lapor Harian Metro.

Dalam kejadian 14 Jun lalu di kediaman keluarganya di Felda Papan Timur, Kota Tinggi, mangsa, Nuraqira Khaeefa Muhamad Saad, 7, ditemui tidak sedarkan diri selepas cedera di bahagian kepala

Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superintendan Ahsmon Bajah bagaimanapun berkata, kejadian itu hanya dilaporkan kepada polis semalam.

Loading...

“Kes berkenaan hanya dilaporkan kepada polis semalam. Setakat ini kes disiasat mengikut Seksyen 304A Kanun Keseksaan/Seksyen 8 Akta Bahan Letupan 1958 dan Seksyen 33 Akta Kanak-kanak.

“Punca kejadian masih dalam siasatan,” katanya.

Beliau meminta orang ramai yang mempunyai maklumat berkaitan dengan kejadian, tampil menghubungi polis Kota Tinggi atau Pemangku Ketua Bahagian Siasatan Jenayah, Asp Azizul Hamsar.

Difahamkan, jenazah kanak-kanak itu telah dibawa pulang ke rumah datuknya dan telah selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Felda Papan Timur, pagi tadi.

Sumber: thereporter

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.