Tuesday, June 19, 2018
Apekecoh Media

PelikPelik Akhir ZamanPakailah BetulBetul Gaya Tudung Diana Danielle Dikecam Netizen

admin@apekecoh 25th May 2018 Gossip Comments Off on PelikPelik Akhir ZamanPakailah BetulBetul Gaya Tudung Diana Danielle Dikecam Netizen

dd%2Btudung.jpg

Hari ini, Diana Danielle telah memuatnaik beberapa foto yang mencetuskan tanda tanya dari orang ramai.

Pelakon yang juga isteri kepada Farid Kamil itu dikecam teruk kerana gambar terbabit.

Gambar ini diambil ketika Diana Danielle hadir ke majlis rakannya iaitu Hanis Zalikha yang melancarkan tudung baru koleksi Cakenis di Fashion Valet petang tadi.

Loading...

Dari gambar, kelihatan Diana Danielle mengenakan scarf atau tudung menutup sedikit kepalanya namun ada juga mempertikaikan bahawa baju yang dipakai tidak kena untuk orang yang mengenakan scarf di kepala yang kelihatan seperti tudung.

Mungkin niat Diana Danielle hanya untuk memakai scarf sahaja, untuk support Hanis Zalikha bukannya untuk bertudung menutup aurat namun ianya menjadi bahan para netizen.

Foto ini terus mencetuskan perbalahan di kalangan netizen yang berbahas diruangan komen.

Ini fotonya itu yang mencetuskan perbalahan:

Ini antara komen dari para followernya:


Raimi_mus: “Ya allah beri lah hidayah”

Hamzahamir: “pakai scarf ke tudung ke pakai la elok2 . orang lua ttp pandang tu as tudung sbb kau islam. lebih2 u tu celeb public figure”

Kekzaa: “aaduuhhhhh knapa mcm tu..???? not nice laaaaa”

Nurulzaherra: “Smoga dia mndpt hidayah dibln puasa”

Fauzi.nazri: “Tak kesah lah scarf ke tudung ke, tapi nampak tetap mcm tudung, netizen ni bahaya, kalau pakai betul2 apa salahnya, sebab scarf tu nampak mcm tudung dah, haish pelik akhir zaman”

Asyyrf: “Itu bukan tudung itu sampul kepala”

cakesnis%2B%25281%2529.jpg

cakesnis%2B%25282%2529.jpg

Itulah antara keluhan dari para netizen apabila melihat scarf yang dikenakan oleh Diana Danielle itu.

Sumber: beritamemey

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.