Thursday, October 18, 2018
Apekecoh Media

Tak betul Mat Sabu nafi kisah Kereta Roti John

admin@apekecoh 24th May 2018 Gossip Comments Off on Tak betul Mat Sabu nafi kisah Kereta Roti John

1.png

Menteri Pertahanan Mohamad Sabu atau gelaran popularnya, Mat Sabu, sebentar tadi menafikan kisah mengenai dirinya yang tular di media sosial.

Menjawab pertanyaan seorang netizen di Twitter, Mat Sabu menafikan perbualan itu kononnya dibualkan bersama kakitangan Kementerian Pertahanan (MINDEF) yang viral di media sosial sehingga mendapat ribuan likes dan shares.

1.jpg

Loading...

2.jpg

Dalam kisah yang viral itu, Mat Sabu didakwa enggan menaiki kenderaan rasmi kerajaan itu kerana segan dan tidak mahu menyalahgunakan aset kerajaan. Sebaliknya hanya mahu pergi ke pejabat MINDEF menggunakan kereta Perodua Viva miliknya.

Dalam pada itu juga, Mat Sabu memaklumkan orang ramai tidak terperdaya dengan akaun-akaun media sosial palsu yang menggunakan namanya. Sebaliknya, beliau telah mewujudkan akaun rasminya Facebook: Mohamad Sabu, Twitter: @MSabu_Official dan Instagram: msabu_official untuk diikuti bagi mengetahui perkembangan terkini mengenainya.

Jelas beliau, tiga akaun media sosial itu diwujudkan bagi mengelakkan timbulnya kekeliruan orang ramai.

1.jpg

BERITA BERKAITAN:

  • ‘Esok boleh tak saya pergi office sendiri? Tak payah datang ambil, segan saya’ – Kisah Mat Sabu tak nak naik kereta Roti John trending

Sumber: thereporter

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.