Sunday, May 27, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 26th May 2018

Dia kencing dalam lif pula

Dua lelaki dirakam kamera litar tertutup (CCTV) kencing dalam lif dengan sengaja sambil diperhatikan rakan perempuan mereka, lapor Shanghaiist. Dalam kejadian 30 April lalu, dua lelaki dan seorang wanita dirakam CCTV dilihat masuk ke dalam lif tersebut sebelum salah seorang [...]

May 4, 2018 Hiburan

Wanita kerjakan murid perempuan yang enggan beri anaknya potong barisan

Seorang ibu tidak menunjukkan contoh yang baik untuk anak lelakinya apabila dia tergamak memukul kanak-kanak perempuan yang menghalang anaknya memotong barisan, lapor Shanghaiist. Dalam kejadian 19 April lalu di bandar Changsa, China, sekumpulan murid yang dijadualkan untuk menyertai lawatan sambil [...]

May 4, 2018 Hiburan

Kalau tak suka pun jangan buat camni

Isu vandalisme seakan sudah tidak dapat dibendung lagi malahan makin menjadi-jadi. Masyarakat terutamanya anak-anak muda masih lagi tidak mempunyai kesedaran sivik. Harta awam dirosakkan seolah-olah pada masa akan datang tidak ada siapa yang memerlukannya. Seorang pengguna Twitter mendedahkan ketika bapanya [...]

May 4, 2018 Hiburan

Patutlah Periuk Nasi Rosak Rupanya Ada Penunggu

Viral di media sosial semalam gambar-gambar penemuan sejumlah besar cicak di bahagian bawah periuk nasi elektrik yang dikatakan menjadi punca kerosakkan alat memasak itu. Patutlah Periuk Nasi Rosak..!!! “Rupanya Ada Penunggu” Read more Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post [...]

May 4, 2018 Gossip

Kerja Keras Selama 10 Tahun Rumah Agam Aliff Syukri Kini Ada Pawagam Mini WOWMemang Cantik

Umum mengetahui jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri pernah mengimpikan hasrat untuk memiliki sebuah rumah mewah bak istana sejak usianya 23 tahun lagi. Hasil titik peluknya itu, akhirnya telah membuahkan hasil apabila impiannya sudah tercapai untuk memiliki rumah tersebut. (Video) [...]

May 4, 2018 Gossip

Lebih 20 Tahun Tinggal Di Saluran Perparitan Jangan Terkejut Tengok Isi Di Dalam Rumah Mereka

Sesetengah orang boleh hidup dengan keadaan dan persekitaran yang jauh berbeza daripada kehidupan normal. Terutama kerana masalah ekonomi. Banyak keluarga terpaksa tinggal di tempat-tempat yang tidak sesuai. Lebih 20 Tahun Tinggal Di Saluran Perparitan, Jangan Terkejut Tengok Isi Di Dalam [...]

May 4, 2018 Gossip

TIbatiba Grab call maklumkan akaun aku permanently banned sebab reckless driving style Driver Grab dakwa dianiaya penumpang

Gara-gara tindakan yang tidak bertanggungjawab seorang penumpangan, pemandu Grab ini terpaksa redha apabila pihak pengurusan Grab telah membuat keputusan untuk menamatkan perkhidmatannya atas alasan yang tidak munasabah. Frank Oceon, terdahulu memuat naik luahan rasa kesalnya dengan tindakan dua pihak berkenaan [...]

May 4, 2018 Hiburan

Tak nak naik gajah dah pasni Di sebalik penderitaan gajah tunggangan di Thailand

Negara Thailand terkenal di mata dunia dengan dengan jolokan Negeri Gajah Putih. Para pelancong yang berkunjung ke negara ini sudah pastinya tidak melepaskan peluang untuk menaiki gajah-gajah yang disediakan. Kita berasa seronok dan teruja apabila menaiki haiwan ini tanpa kita [...]

May 4, 2018 Gossip

Kalau ada anak kecil Medical Kit ini memang wajib ada

Sebagai ibu bapa, pastinya kita mahu memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Namun adakalanya ada insiden yang berlaku di luar jangkaan dan jika lambat ditangani, pasti ia akan memudaratkan. Puan Hani Mynis baru-baru ini berkongsi tentang Medical Kit yang ibu bapa [...]

May 4, 2018 Gossip

Patutlah rosak rupanya cicak berkampung dalam periuk nasi

Viral di media sosial semalam gambar-gambar penemuan sejumlah besar cicak di bahagian bawah periuk nasi elektrik yang dikatakan menjadi punca kerosakkan alat memasak itu. Menurut Puan Eirah, periuk nasi yang rosak itu dihantar oleh pelanggan kepada bapanya untuk dibaiki dan [...]

May 4, 2018 Gossip