Thursday, September 20, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 18th September 2018

Dia nampak lelaki itu tetapi kami bertiga hanya dengar suara

Salam admin. Nak kongsi satu cerita yang melibatkan aku dengan kakak aku yang dibuka hijab itu Waktu itu kami student UiTM dan menyewa di luar. Tempat menyewa itu dirahsiakan, nanti jadi kontroversi pula kalau didedahkan. Rumah sewa aku ini disewa [...]

April 27, 2018 Hiburan

Penunggang motosikal maut terjerut kabel

BANGKOK: Polis sedang menyiasat bagaimana kabel gentian optik terjatuh dan menyebabkan seorang penunggang motosikal wanita meninggal dunia, lapor The Nation. Dalam kejadian yang berlaku pada jam 5.00 petang Rabu di hadapan Sekolah Khon Kaen Nakhon, mangsa, Maneenetr Charoenngao, 40, terbunuh [...]

April 27, 2018 Hiburan

Video Kejar waktu bukan excuse tak ada keuzuran tak boleh solat dalam kereta kata mufti

TINDAKAN pelakon Fathia Latiff bersolat dalam kereta terus menjadi perdebatan netizen. Rata-rata memberikan komen negatif dan mempersoalkan perbuatan pelakon kontroversi ini. [Video] Kejar waktu bukan excuse tak ada keuzuran, tak boleh solat dalam kereta kata mufti Read more Sumber: bulletinmedia [...]

April 27, 2018 Gossip

Niat saya memang nak tunjuk Ifa Raziah pertahan tindakannya muat naik video berpakaian ketat

Pelakon dan pengacara, Ifa Raziah hari ini tampil mempertahankan tindakannya memuat naik video di laman Instagram yang menunjukkan dirinya tampil seksi dengan busana ketat dan singkat tanpa lengan berikutan dikecam hebat oleh netizen sehingga menyifatkan Ifa sebagai orang yang tidak [...]

April 27, 2018 Hiburan

Luahan hati anak Ziana Zain Mama dah takda stress dan happy sekarang

Ibarat tajuk lagu popularnya Kemelut Di Muara Kasih, itulah yang sedang dilalui oleh penyanyi popular Ziana Zain yang ketika ini sedang dilanda ujian getir dalam rumah tangganya. Luahan hati anak Ziana Zain Mama dah takda stress dan happy sekarang Read [...]

April 27, 2018 Gossip

Suami isteri bergaduh sampai hilang nyawa

Seorang lelaki didakwa membunuh isterinya dan membuang kepala mangsa di dalam tong sampah mengemparkan penduduk di kawasan kejiranan itu, lapor Daily Mail. Suspek, Zhang, 31, didakwa melakukan jenayah itu selepas bergaduh sebelum dan membuang kepala mangsa ke dalam tong sampah, [...]

April 27, 2018 Gossip

Suami penggal kepala isteri dan buang dalam tong sampah

Seorang lelaki didakwa membunuh dan memenggal kepala isterinya, dengan selamba membawa kepala mangsa di jalanan mengejutkan orang ramai, lapor Daily Mail. Suspek, Zhang, 31, didakwa membunuh pasangannya selepas bergaduh sebelum memenggal kepala dan membuangnya ke dalam tong sampah. Zhang kemudian [...]

April 27, 2018 Hiburan

Ingatkan semua panggung wayang sama je Ada 9 jenis panggung yang korang mungkin tak pernah tahu wujud di Malaysia

Apabila filem-filem baru ditayangkan di pawagam, rata-rata peminat filem pasti teruja dengan filem tersebut. Sudah pastinya mereka tidak melepaskan peluang untuk menonton bersama saudara atau teman-teman ke panggung wayang. Selain daripada filem yang menarik, keselesaan tempat duduk di dalam pawagam [...]

April 27, 2018 Hiburan

15 Kes Berat Culik Bunuh dan Rogol Sebelum Zaman Media Internet

Kami paparkan kes ini supaya lebih ramai beringat ingat dan berhati hati. Ada kejadian ini berlaku waktu puan puan semua masih sekolah, tak baca surat khabar jadi tak tahu. Dulu dulu belum ada laman media dan internet untuk mendapatkan maklumat [...]

April 27, 2018 Gossip

Miliki Sepucuk Pistol dan 32 Peluru Juruhebah Radio Popular Ditahan Polis Siapa Ye

Seorang juruhebah radio ditahan polis bersama sepucuk pistol dan 32 peluru dalam satu pemeriksaan Ops Cantas di KM28, Jalan Ipoh-Kuala Kangsar, semalam. Miliki Sepucuk Pistol & 32 Peluru, Juruhebah Radio Popular Ditahan Polis!! Siapa Ye Read more Sumber: bulletinmedia –> [...]

April 27, 2018 Gossip