Wednesday, August 22, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 20th August 2018

Semakin hari semakin cantik Selepas bergelar janda Intan Liana dihujani pujian dr netizen

Kisah rumah Intan Liana Saleh pernah menjadi bualan masyarakat dek kerana pergolakan rumah tangganya yang melibatkan bekas suaminya, Ude Wahid dan bekas madunya, Izreen Azminda beberapa bulan lepas. Semakin hari semakin cantik Selepas bergelar janda, Intan Liana dihujani pujian dr [...]

April 15, 2018 Gossip

Dia rasa macam ada orang lalu di sebelah dia

Assalamualaikum min! Tolong hide profile saya eh. Okey, ini kisah seram yang terjadi kat aku sepanjang aku duduk asrama. Aku duduk kejap je dari form 1 sampai form 3. Hahaha! Ini kisah sebuah SBP di Malaysia, bukanlah SBP yang hebat-hebat [...]

April 15, 2018 Hiburan

Kita semua kat bawah siapa pasang muzik kat atas

Assalamualaikum admin. Haa saya ada satu cerita seram ni. Oh, apa-apa pun nama saya minta dirahsiakan ye. Kisah ini berlaku tak silap dua tahun lepas. Masa itu kami sekeluarga still duduk kat rumah itu. Sekarang dah pindah alhamdulilah. Ayah dengan [...]

April 15, 2018 Hiburan

Rambutnya serabut masuk ke dapur Disangka orang gaji rupanya

Assalamu’alaikum admin. Cerita saya pendek je, sorry kalau tak seram. Hide my name ye. Kejadian ni berlaku masa umur saya dalam 13 tahun. Sekarang dah 23 tahun, tapi kalau ingat balik kisah ni memang takutlah. Ada satu malam ni, saya [...]

April 15, 2018 Hiburan

Dia adalah benda yang menyerupai ayah aku

Cerita ini berlaku dua tahun lepas, pada waktu maghrib. Selalu orang kata, bila maghrib macam-macam ‘benda’ boleh keluar. Tetapi bagi aku, tak kisahlah bila-bila pun, bila ‘benda’ itu nak keluar, dia akan keluar juga. Masa tu aku kat kampung, rumah [...]

April 15, 2018 Hiburan