Friday, December 14, 2018
Apekecoh Media
Spotlight

Monthly Archives: December 2018

Aiman dah selamat dikebumikan Mulutnya terkunci terus pandang makhluk yang berada di depannya

Hi admin The Reporter. Aku ada cerita yang mungkin tak berapa nak seram. Tetapi sebelum admin edit, pandai-pandailah edit ye sebab aku tak reti susun ayat. BM aku dapat kredit je waktu SPM. Seperkara lagi, belalah seekor kucing di rumah [...]

March 31, 2018 Hiburan

Wanita mangsa rogol 9 orang bunuh majikan bakal di hukum pancung

Sungguh malang nasib seorang wanita indonesia yang merupakan pekerja di arab saudi di jatuhi hukuman pancung sampai mati kerana telah membunuh ayah mejikannya Saudi a.n. Suud Mulhaq AI-Utaibi dengan motif dendam. Wanita mangsa rogol 9 orang bunuh majikan, bakal di [...]

March 31, 2018 Gossip

2 Kali Tahniah Kepada Shila Amzah 1 Tamatkan Zaman Bujang April 1 Lagi

Shila Amzah Pilih April Tamatkan Zaman Bujang. Tahniah! 2 Kali Tahniah Kepada Shila Amzah, 1 Tamatkan Zaman Bujang April, 1 Lagi Read more Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

March 30, 2018 Gossip

Perasaan Anak Syria Hadapi Musim Sejuk Tanpa Baju Tebal Bila Pi Sana Baru Tau Allahu

Perasaan Anak Syria Hadapi Musim Sejuk Tanpa Baju Tebal. Bila Pi Sana Baru Tau. Allahu. | Saya Luv Islam Nama saya Syed Zainal. Sebelum ni memang tau pelarian Syria terutama kanak2 memang hidup susah akibat peperangan. Awal Januari lepas alhamdulillah [...]

March 30, 2018 Gossip

Bil TNB melambung sejak mak tumpang di rumah bil api rumah aku kebelakangan ini rm250rm280

Bil letrik sampai tengahari tadi. Aku tengok dan senyum. Nanti gaji aku bayarlah. Macam selalu. Hari pertama gaji masuk terus aku bayar segala jenis bil secara online. Bil TNB melambung sejak mak tumpang di rumah -bil api rumah aku kebelakangan [...]

March 30, 2018 Gossip

Bukan sebab isteri mengamuk suami kerap pergi memancing ini cerita sebenarnya

Viral di media sosial hari ini gambar ngeri kepala seorang lelaki ditetak dengan pisau pemotong daging. Menurut sebuah laman Facebook, kejadian itu berpunca dari si isteri geram dengan suaminya yang kerap pergi memancing sehingga mengabaikan tanggungjawabnya pada rumah tangga. Bagaimanapun, [...]

March 30, 2018 Hiburan

Tuil ini berfungsi sebagai dimmer di waktu malam bukan tempat untuk gantung barang

Setiap kereta baru ataupun lama mempunyai cermin pandang belakang yang digunakan untuk melihat objek atau keadaan trafik di belakang kenderaan. Namun, sedarkah anda bahawa di bawah cermin tersebut mempunyai tuil kecil. Mungkin ada di antara kita yang tidak tahu apa [...]

March 30, 2018 Hiburan

Izreen Azminda Dan Ude Wahid Kini Kembali Di Instagram

Kerana pelbagai kecaman yang diterima oleh Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid kedua-duanya mengambil keputusan untuk menyahaktifkan Instagram mereka. Izreen Azminda Dan Ude Wahid Kini Kembali Di Instagram Read more Sumber: bulletinmedia –> Klik jika rasa post ini patut dibuang [...]

March 30, 2018 Gossip

Hentilah mencerca menghina setidaktidaknya dia mengakui kesilapannya dan bermaafan dengan amah yang dipukul Ustaz Amru

Kes seorang wanita yang mendera pembantu rumah warga Indonesia sehingga mengalami kecederaan yang serius tahun lalu menimbulkan pelbagai reaksi negatif dari netizen. Keputusan awal mahkamah menetapkan Rozita hanya dikenakan bon berkelakuan baik selama lima tahun selepas mengaku bersalah di atas [...]

March 30, 2018 Gossip

Kanakkanak tertelan cincin berlian ibunya

Seorang wanita yang memberi anak perempuannya bermain cincin berlian miliknya itu mengundang padah apabila kanak-kanak terbabit tertelan objek berkenaan, lapor Shanghaiist. Dalam kejadian di Zhuhai, China, si ibu memberi anaknya bermain dengan cincin tersebut dan mengambil keputusan untuk tidur seketika. [...]

March 30, 2018 Gossip