Tuesday, December 11, 2018
Apekecoh Media

Bayi perempuan meninggal dunia selepas 4 jam tertinggal dalam kereta

admin@apekecoh 14th March 2018 Hiburan Comments Off on Bayi perempuan meninggal dunia selepas 4 jam tertinggal dalam kereta

1.png

Seorang bayi perempuan berusia dua tahun meninggal dunia selepas ditinggalkan empat jam di dalam kereta oleh ibunya di tempat letak kereta di sebuah kolej kemahiran di Port Dickson, lapor Harian Metro.

Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superintendan Zainudin Ahmad berkata, dalam kejadian yang berlaku pada jam 9 pagi hari ini, ibu mangsa yang juga merupakan tenaga pengajar di kolej tersebut membawa bayinya bersama ke tempat kerja.

Sebaik saja meletakkan kereta Proton Saga di tempat letak kereta, si ibu terlupa tentang bayinya yang dibawa bersama menyebabkan mangsa tertinggal lama di dalam kenderaan tersebut.

Loading...

“Wanita berusia 32 tahun itu hanya menyedari bayinya tertinggal di dalam kereta pada jam 1 tengah hari dan bergegas mendapatkannya. Tetapi malangnya anak kecil terbabit sudah tidak sedarkan diri.

“Wanita iut membawa bayinya ke Klinik Kesihatan Port Dickson dan disahkan sudah meninggal dunia sebelum dirujuk ke Hospital Port Dickson,” katanya.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Sumber: 1citemalaya

Sumber: 1citemalaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.