Tuesday, December 11, 2018
Apekecoh Media

Isteri tekap muka suami dengan gam tikus kerana terlalu obses dengan game Mobile Legend

admin@apekecoh 10th March 2018 Hiburan Comments Off on Isteri tekap muka suami dengan gam tikus kerana terlalu obses dengan game Mobile Legend

1.png

Padah terlalu kerap bermain permainan di telefon bimbit, seorang lelaki diberi pengajaran yang akan diingatinya sehingga bila-bila apabila isterinya bertindak melekatkan gam tikus di mukanya, lapor Daily Mail.

Difahamkan, si isteri sudah tidak dapat menahan kesabaran dengan si suami yang didakwa kerap mengabaikannya kerana terlalu asyik bermain permainan di telefon bimbit. Lalu si isteri mengambil keputusan untuk memberi pengajaran kepada lelaki itu.

Kejadian itu berlaku di Jiamusi, wilayah Heilongjiang, China, menunjukkan si suami sedang duduk leka bermain permainan di telefon bimbit.

Loading...

Si isterinya datang menghampiri dan menunjukkan sekeping kertas yang disapukan dengan gam tikus sebelum ditampal ke muka lelaki itu tanpa ragu-ragu.

Terkejut dengan kejadian itu, si suami terus berhenti bermain dan cuba menanggalkan gam tikus itu dari mukanya serta berang dengan perbuatan isterinya yang hanya ketawa melihatnya.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Sumber: 1citemalaya

Sumber: 1citemalaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.