Thursday, November 15, 2018
Apekecoh Media

Beri kami peluang untuk perbaiki diri dan perbetulkan keadaan Pihak Neelefo tampil mohon maaf dan beri penjelasan

admin@apekecoh 28th February 2018 Gossip Comments Off on Beri kami peluang untuk perbaiki diri dan perbetulkan keadaan Pihak Neelefo tampil mohon maaf dan beri penjelasan

1.png

Susulan dikecam netizen kerana memilih sebuah kelab malam sebagai tempat untuk melancarkan koleksi tudung dan majlis ulang tahun kelahiran, pihak Neelofa tampil memohon maaf dan memberi penjelasan, lapor mStar Online.

Pengarah Urusan, NH Prima International Sdn Bhd, Noor Nabila Mohd Noor yang juga kakak kepada Neelofa berkata, pihaknya telah mengambil langkah berjaga-jaga dan memastikan semua jenama dan botol minuman keras, gelas serta perkakasan yang terdapat dalam kelab malam itu dikeluarkan dari lokasi majlis.

Beberapa peraturan lain turut dilakukan iaitu akses ke bar dan kelab lain juga ditutup selain semua tetamu dilarang merokok sepanjang majlis diadakan.

Loading...

“Kami juga mendapatkan katerer luar untuk menyajikan makanan halal. Semua perkakas termasuklah sudu, garpu dan gelas yang digunakan oleh para tetamu juga disediakan oleh pihak katerer,” katanya.

Noor Nabila menjelaskan, pihaknya membuat keputusan untuk mengadakan majlis pelancaran di kelab malam itu kerana kelab itu juga turut menawarkan ruang untuk disewa pada setiap hari Ahad dan Isnin.

Selain itu, sistem pencahayaan yang memberi efek neon, sistem bunyi, paparan LED serta sokongan teknikal adalah antara kemudahan yang diperlukan oleh pihaknya bagi menjayakan majlis berkenaan mengikut tema mereka. Kesemuanya didatangkan dalam satu pakej yang ditawarkan oleh pihak ruang acara.

“Untuk makluman, kami kini telah mengambil langkah segera untuk membetulkan situasi ini. Tiada yang lebih penting dari mendapatkan kembali kepercayaan dan keyakinan semua.

“Kami mengambil serius dan mendengar semua komen mengenai isu ini dan kami akan menggunakannya untuk membimbing kami secara positif bagi mengelakkan insiden yang sama berulang.

“Kami akan pastikan isu keagamaan dan kebudayaan akan dititikberatkan dalam setiap keputusan yang dibuat pada masa hadapan dan kami amat berharap agar diberi peluang untuk memperbaiki diri dan memperbetulkan keadaan,” katanya sambil memohon maaf di atas apa yang berlaku.

I love all of you too, just remember that

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on Feb 27, 2018 at 10:19pm PST

Thank you Malaysia #BeLofabyNH

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on Feb 27, 2018 at 7:51am PST

Sementara itu, Neelofa di Instagramnya masih seperti biasa memuat naik gambar-gambar dengan kapsyen yang langsung tidak mengulas mengenai isu itu. Namun pada satu gambar dirinya, Neelofa mengucapkan terima kasih kepada Malaysia,namun netizen percaya kata-kata itu ada maksud tersirat di sebaliknya.

BERITA BERKAITAN:

  • (Video) ‘Saya tak peduli kritikan orang’ – Neelofa pilih kelab malam untuk lancar koleksi tudung dan sambut ulang tahun kelahirannya
  • ‘Sedih dan terkilan’ – Prof Madya tegur Neelofa
  • ‘Jangan boikot! Macam mana Melayu nak maju?’ – kata netizen dan baca pula respon dari Imam Muda Fakhrul
  • ‘Suasana dan muzik buat saya lalai’ – Wanita menari dalam video viral di majlis pelancaran koleksi tudung Neelofa tampil beri penjelasan
  • ‘Yang tak datang saja kecoh’ – Neelofa tampil pertahankan diri
  • ‘Duit dia dan produk dia, hak dialah nak buat di mana’ – Ramai netizen setuju dengan pandangan sinis lelaki ini

Sumber: thereporter

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.