Thursday, October 18, 2018
Apekecoh Media

Menyesal admin tolong kamu viral cari isteri bila dah jumpa dibelasah pula

admin@apekecoh 10th February 2018 Hiburan Comments Off on Menyesal admin tolong kamu viral cari isteri bila dah jumpa dibelasah pula

1.png

Viral di media sosial bebrapa gambar seorang wnaita cedera di mata, muka dan beberapa bahagian badan lain akibat dibelasah oleh suaminya dalam kejadian di Terminal Express Kapit, di Sibu, Selasa lalu.

Terdahulu dalam teks viral si suami meminta pengendali laman Facebook dan orang ramai membantunya mengesan isterinya yang didakwa telah melarikan diri dari rumah pada jam enam pagi Selasa, meninggalkan anak kecil mereka yang berusia sebulan lebih.

Menurut pengendali laman Facebook Borneo, lelaki terbabit pada awalnya meminta bantuan untuk mencari isterinya di media sosial. Bagaimanapun, selepas ditemui, lelaki terbabit dipercayai gagal mengawal kemarahan lalu membelasah isterinya sehingga cedera.

Loading...

“Menyesal admin tolong kamu viral cari isteri. Bila sudah jumpa, kamu bukannya nak selesaikan secara baik. Sebaliknya kamu membelasah isteri sendiri.

“Memang kami tidak mencampuri urusan keluarga orang, tetapi jika sudah sampai memukul perempuan ini memang sangat keterlaluan. Mereka ada ibu bapa, bukan boleh dipukul sesuka hati,” kata pengendali laman berkenaan.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Dalam kenyataan yang sama, turut dimaklumkan ahli keluarga mangsa telah membuat laporan polis berhubung kejadian itu untuk tindakan lanjut.

Sementara itu, ‘siasatan netizen’ mendakwa lelaki terbabit yang bekerja di pelantar minyak itu berfoya-foya ketika isterinya berada dalam tempoh berpantang. Gambar lelaki itu bersama wanita lain juga turut didedahkan.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Sumber: 1citemalaya

Sumber: 1citemalaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.