Wednesday, December 12, 2018
Apekecoh Media

Pelakon Ridzuan Hashim Turut Ditampar Farid Kamil Kemudian Melarikan Diri

admin@apekecoh 12th January 2018 Gossip Comments Off on Pelakon Ridzuan Hashim Turut Ditampar Farid Kamil Kemudian Melarikan Diri

2Fx7R2b

Lagi berkenaan isu pelakon Datuk Farid Kamil yang sedang menjadi buah mulut orang ramai.

Rupanya ada sesuatu yang berlaku sehari sebelum Farid Kamil menampar dan mengamuk di baals polis Kota Damansara.

Dikatakan sehari sebelum Datuk Farid Kamil ditahan kerana menampar anggota polis bertugas dan orang awam di Balai Polis Kota Damansara, pelakon Ridzuan Hashim terlebih dulu menjadi mangsa penampar Farid Kamil.

Loading...

Perkara ni disahkan oleh pelakon Ridzuan Hashim sendiri yang mana kejadian itu dikatakan berlaku pada hari Rabu.

Ridzuan ketika dihubungi mengaku tidak tahu mengapa Farid Kamil menamparnya ketika di lokasi penggambaran drama Uniknya Cinta.

Ini komen Ridzuan Hashim:

Kejadian berlaku jam 1.30 pagi pada 10 Januari lalu di studio milik Soffi Jikan ketika berlangsung penggambaran drama arahan Shuhaimi Lua Abdullah.

Tidak semena-mena Farid menampar pipi kiri saya sampai jadi merah. Apabila saya jerit Oi kenapa kau tampar aku dia terus berlari keluar meninggalkan premis yang menjadi lokasi penggambaran”

Kata Ridzuan, sebelum kejadian dia baru keluar dari tandas dan memakai stokin di bilik wardrobe. Kemudian Farid Kamil muncul dan berlaku insiden terbabit.

Ini penjelasan dari Ridzuan Hashim lagi:

Tiba-tiba Farid masuk dan bertanya ada baju tak. Saya beritahu itu semua baju pelakon dan saya terus tunduk memakai stokin.

Entah kenapa dia terus menampar saya. Apabila saya jerit tanya kenapa dia terus lari keluar daripada premis itu dan tidak patah balik untuk mengambil keretanya.

Ketika itu saya lihat dia seperti kebingungan. Kru dan pelakon lain menjadi saksi apabila saya menjerit namanya dan mereka juga melihatnya berlari keluar.

Bagaimanapun, saya tidak membuat laporan polis kerana kami sama-sama kawan. Saya maafkan dia dan tidak berdendam dengannya. Lagipun dia ada anak isteri, saya tak mahu mereka tertekan.

Kalau saya buat laporan polis, perkara itu akan jadi besar dan berpanjangan,”

Mengulas lanjut kejadian Farid Kamil ditahan pihak polis, Ridzuan mengaku terkejut dan berharap masyarakat tidak menjatuhkan hukum kepada Farid Kamil.

Katanya, Farid masih muda dan dia sayangkan masa depan pelakon dan pengarah itu.

Ini komen Ridzuan Hashim:

Itu antara sebab mengapa saya tidak buat laporan polis kerana tidak mahu kejadian itu dispekulasikan. Nanti orang ingat saya yang cari pasal.

Saya juga bukan jenis yang suka mengadu dengan wartawan. Selepas kejadian itu, saya malas nak fikir lagi dan terus masuk ke set penggambaran sehinggalah semua babak saya selesai jam 4.30 pagi,”

Itulah yang berlaku antara Farid Kamil dan juga Ridzuan Hashim. Memang agak aneh sikap yang ditunjukkan oleh Farid Kamil ini.

Sumber: harian metro

Sumber : berita memey

Sumber :

Sumber: jubahsemalam

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.