Sunday, November 18, 2018
Apekecoh Media

Daily Archives: 17th November 2018

Curi 4 botol Nutella penganggur dipenjara 3 bulan 14 hari selepas gagal bayar denda RM500

Mahkamah Majistret Ampang menjatuhkan hukuman penjara selama tiga bulan 14 hari pada seorang penganggur yang gagal membayar denda atas kesalahan mencuri empat botol sapuan roti coklat ‘Nutella’ di pasar raya Tesco, tiga hari lalu, lapor Bernama. Majistret Mohamad Firdaus Sadina [...]

December 22, 2017 Hiburan

Eh malunya sia Kenapa aku keluar dari Grab ni pergi salam cium tangan driver Kisah lelaki ini dengan Driver Grab buat netizen tergelak

Lelaki bernama Alif Izzad ini menjadi bualan netizen di Twitter selepas kisahnya mencium tangan pemandu Grab tersebar meluas di media sosial. Mana tidaknya, Izzad menjelaskan entah bagaimana tiba-tiba dan spontan dia berbuat demikian menyebabkan pemandu Grab itu berasa janggal seketika. [...]

December 22, 2017 Hiburan

Lelaki itu harus boleh menerima anakanak saya Rita tak tolak jika bertemu jodoh lelaki muda

Rita Rudaini, 40, yang pernah dua kali gagal dalam perkahwinan tidak pernah menolak sekiranya dia berkahwin lagi andai bertemu jodoh pada masa akan datang. Menurut Rita, dia tidak akan menolak sekiranya dia bertemu jodoh dengan lelaki yang jauh lebih muda [...]

December 22, 2017 Hiburan

Kereta terbabas pemandu tercampak dan putus kepala

Seorang wanita berusia 22 tahun maut akibat putus kepala selepas kereta Perodua Myvi yang dipandunya terbabas lalu merempuh pembahagi jalan, lapor Harian Metro. Dalam kejadian jam 9 pagi di Kilometer 46.4 Lebuhraya Utara Selatan Hubungan Tengah (ELITE), arah selatan berhampiran [...]

December 22, 2017 Gossip

Nabil Ahmad Bahan Ude Suami Izreen Azminda Di Gegar Vaganza

Gegar Vaganza musim ke empat telah pun berakhir. Penyanyi Aishah telah dinobatkan sebagai juara setelah menewaskan peserta lain. Tempat kedua dimenangi oleh Liza Hanim manakala tempat ketiga diduduki oleh Lan Kristal yang kini mahu dikenali sebagai Lan Solo. Sementara itu, [...]

December 22, 2017 Gossip

TV9 kembalikan zaman kanakkanak kami Netizen

Warga Twitterjaya baru-baru ini menyuarakan pandangan masing-masing mengenai saluran televisyen swasta iaitu, TV9, yang dikatakan semakin ‘galak’ menyiarkan iklan-iklan dari Wow Shop sehingga menimbulkan rasa kurang senang penontonnya. Berdasarkan gambar yang dimuat naik meme_boruto, TV9 menjadi pilihan mereka kerana menyiarkan [...]

December 22, 2017 Hiburan

Ingat burung biasa bila tengok dengan dekat semua orang jerit terkejut

Langit sana muncul seekor burung yang pelik. Mereka cepat rakamkan dan cuba zoom in, tengok apa yang pelik sangat dengan burung tu. Ingat burung biasa, bila tengok dengan dekat, semua orang jerit terkejut! Read more Sumber: bulletinmedia –> Klik jika [...]

December 22, 2017 Gossip

Iqram Dizly Perlukan Rawatan Bantuan Segera Pakar Dedahkan Iqram Sudah Tunjuk Tanda

Akhir-akhir ini ramai yang mula risau dengan sikap pelik yang ditunjukkan oleh Iqram Dinzly. Dari pengetahuan BeritaMemey, banyak sebab yang membolehkan seseorang itu berubah sikap secara tiba-tiba dan menunjukan perkara yang pelik seperti Iqram Diznly. Tekanan perasaan, kemurungan dan masalah [...]

December 22, 2017 Gossip

Suspek utama kes bunuh johor berjaya di tahan

JOHOR BAHRU: Penahanan dua individu telah membawa kepada 4 orang suspek utama termasuk wanita atas kes pembunuhan tikam dan gilis di sebuah stesen di Taman Pelangi, Ahad lalu. Suspek utama kes bunuh johor berjaya di tahan Read more Sumber: bulletinmedia [...]

December 22, 2017 Gossip

Iqram Dinzly Naik Angin Mengamuk Teruk Habis Semua Kena Hamun

Nampaknya kisah melibatkan pelakon Iqram Dinzly masih lagi belum berakhir. Iqram Dinzly kini sedang mendapat perhatian ramai ekoran aksinya di laman media Instagram yang sering di label pelik oleh para followernya. Ada beberapa video Iqram Dinzly dilihat menari sakan sambil [...]

December 22, 2017 Gossip