Monday, October 22, 2018
Apekecoh Media

Bertambah Teruk Awak Sangat Hebat Gambar Aib Tersebar Ini Kenyataan Rasmi Izreen Azminda

admin@apekecoh 18th December 2017 Gossip Comments Off on Bertambah Teruk Awak Sangat Hebat Gambar Aib Tersebar Ini Kenyataan Rasmi Izreen Azminda

2kedn0m

Hari ini agak panas dengan kisah yang berlaku ke atas pelakon Izreen Azminda.

Pelakon yang menjadi bualan ramai kerana berkahwin sebagai isteri kedua ini sekali lagi mencuir perhatian apabila ada pihak menyebarkan aib nya di laman IG.

Melalui IG terbabit, ada gambar personal Izreen Azminda bersama suaminya iaitu Ude Wahid tersebar.

Loading...

Malah dikatakan IG itu telah menulis satu fitnah dengan mengatakan gambar itu diambil ketika Izreen berkahwin.

Akhirnya Izreen Azminda dengan berangnya telah memberi kenyataan tentang hal ini. Berita Memey telah menulis semula kenyataan yang dibuat oleh Izreen di laman IG miliknya pagi tadi.

Ini kenyataan dari pihak Izreen Azminda:

“Sudah lama saya diamkan diri sejak isu mengenai pernikahan saya diperdebatkan… Diam tidak beerti salah dan takut.. Cuma memberi ruang untuk kesemua pihak yang terlibat memperbaiki keadaan supaya kembali tenang tanpa membuka aib sesiapa.. tapi rupanya tidak sama sekali seperti yg disangkakan!! Malah bertambah teruk..!!!!!

“Dan terkini tersebar pula gambar peribadi saya dirumah bersama suami yang tidak bertudung… Nama pun kat rumah…tak kan nak pakai jubah!!! Bukan gambar diluar!!! Dan telah memfitnah gambar itu diambil sebelum kita orang berkahwin oleh salah seorang kawan yang datang kerumah saya.. tapi yang peliknya.. tak ada seorang pun lagi kawan saya pernah jejakkan kaki ke rumah tu.. ker ada manusia yang sejenis gigih duplicate kunci semata-mata untuk masuk ke rumah itu dengan niat yang tidak baik ketika saya dan suami tidak ada dirumah…

“Wow awak sangat hebat…!! Apa yang awak dapat sebenarnya??? Dapat duit???? Dapat kereta? Dapat rumah? Sungguh tidak bermoral perbuatan manusia berhati binatang ini..

“Dan untuk INSTAGRAN yang menyebarkan gambar ini, tunggu tindakan selanjutnya yang akan dikenakan ke atas anda kerana menjatuhkan maruah saya dan menyebarkannya disosial media…!!!!

“Sekarang bukan soal “kalau tak salah takkan melenting”!!! Yang buat melenting ni sebab gambar tu gambar peribadi bersama suami!!! Kalau bini no 2 pun dah kenapa kalau nak amik gambar romantik pun!!! Awak yang gigih sendiri cari gambar tu.. awak nak letakkan salah kat sini pulak!!! Busuk punya manusia!!

“BERDOSA DGN TUHAN..BOLEH GIGIH LAGI SOLAT TAUBAT DAN SEBAGAINYA SELAGI DIBERI PELUANG BERPIJAK DIMUKA BUMI NI!!!

DOSA DENGAN MANUSIA..?? MEMBUKA AIB..MENJATUHKAN MARUAH… MEMFITNAH..ATAUPUN MEMBUKA RUANG UTK ORG RAMAI MENCACI DAN MENGKEJI TERHADAP ORANG TERSEBUT SECARA TERANG TERANGAN DI SOSIAL MEDIA MACAM MANA??!!!

“MERANGKAK LA AWAK RAMAI-RAMAI NAK MINTAK AMPUN SELAGI ORANG YANG DIFITNAH TU TAK MEMAAFKAN TERUTAMANYA YG BERDOSA DENGAN IBU… DENGAN BAPA..ATAUPUN SUAMI..SEKIANNNNN!!!!

Itulah kejadian terkini yang berlaku kepada pelakon cantik Izreen Azminda. Semoga Izreen dan keluarga terus kuat dengan kejadian yang menimpa. -BeritaMemey

Sumber: IG Izreen Azminda

Sumber : berita memey

Sumber :

Sumber: jubahsemalam

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.