Sunday, October 21, 2018
Apekecoh Media

Bayi baru lahir maut terbakar di hospital

admin@apekecoh 17th December 2017 Hiburan Comments Off on Bayi baru lahir maut terbakar di hospital

2AH6FpS

Viral di media sosial gambar-gambar seorang bayi yang baru dilahirkan beberapa jam, maut terbakar hidup-hidup.

Dalam kejadian tragik yang dilaporkan berlaku di Hospital Wanita, Republik Dominika, Selasa lalu, kejadian berpunca dari litar pintas menyebabkan mentol lampu inkubator yang dipancarkan pada mangsa, meletup lalu menyebabkan kebakaran.

Kejadian itu berlaku sangat pantas menyebabkan mangsa terbakar hidup-hidup sebelum disedari oleh seorang doktor yang segera bertindak mengambil mangsa dari katilnya, yang juga menyebabkan tangan doktor berkenaan melecur.

Loading...

Mangsa yang masih hidup, namun berada dalam keadaan kritikal diberikan rawatan kecemasan sebelum dirujuk ke Hospital Robert Reid Cabral pada jam 12 tengah hari. Malangnya, mangsa yang cedera parah tidak dapat diselamatkan dan meninggal dunia pada jam 7 petang ketika diberikan rawatan.

2AHxSbY

2BveOSd

2AGVjCk

Menurut Pengarah Hospital Robert Reid Cabral, Ricardo Alberto Elias Mergen berkata, mangsa yang dilahirkan dengan berat tiga kilogram itu melecur 50% di bahagian muka dan bahagian depan badannya.

Sementara itu, ibu bapa mangsa terkejut dan bersedih dengan kejadian yang menimpa anak mereka. Lebih-lebih lagi ibunya yang kini berada dalam keadaan trauma.

Sumber: 1citemalaya

Sumber: 1citemalaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.