Monday, June 25, 2018
Apekecoh Media

Tergamaknya kau Naik menyampah aku kau memang gedik Teruk Izreen Azminda Kena Hentam

admin@apekecoh 1st December 2017 Gossip Comments Off on Tergamaknya kau Naik menyampah aku kau memang gedik Teruk Izreen Azminda Kena Hentam

izreen%2Bdikecam.jpg

Semalam telah terungkai segalanya apabila suami Izreen Azminda iaitu Ude tampil mendedahkan bahawa dia mengahwini Izreen pada bulan Ogos yang lalu.

Ude merupakan seorang pemuzik dan ada yang mengatakan dia berkhidmat dalam rancangan realiti popular, Gegar Vaganza.

Izreen Azminda merupakan isteri kedua kepada Ude. Isteri pertama Ude bernama Intan Liana dan mereka mempunyai dua orang anak.

Loading...

Ude menjelaskan bahawa hubungannya dengan isteri pertama masih lagi baik walaupun dia telah berkahwin dengan Izreen Azminda yang menjadi istei keduanya.

Setelah perkara ini diketahui orang ramai, nampaknya teruk juga Izreen Azminda dikritik.

Melalui laman Instagram miliknya, para followernya mula menulis komen yang negatif kepada Izreen Azminda kerana berkahwin sebagai isteri kedua dan perkara ini dirahsiakan.

Ramai yang bersimpati dengan Intan Liana kerana hanya baru mengetahui perkahwinan suaminya dengan Izreen dua minggu lalu walhal mereka berkahwin pada bulan Ogos yang lalu.

Memang agak panas komen yang diberikan oleh orang ramai yang dilihat kecewa dengan Izreen Azminda.

Jom baca antara komen yang dilemparkan di IG Izreen Azminda:

Sorry you are so gedik dan bila you rampas laki orang i know because u start first! Mak Uda tu kawan baik pada mak i.. mak die cakap Uda tu memang baik pada isteri dan anak-anak nya tapi kau yang tiap-tiap hari tergedik-gedik. Lelaki satu hari dia tak layan tapi kalau berhari-hari kau tergedik menggoda die memanglah menjadi. You are so jahat! You perampas laki orang yang kahwin pun baru 4 tahun dan ada anak dua pula tu. Lepas ni rasakanlah ok. Rasanye family mentua kau pun takkan suka kau! Peminat pun dah benci! @nuraishamaya

Awak dulu penah jadi isteri..apa perasaan suami awak kahwin lain? Dulu exhusband punya GF pun awak mengamuk..konon nak rampas anak awaklah…awak rampas laki orang lagi teruk!!! Konon awak perempuan yang kuatlah jadi ibu tunggal jaga anak…Eh dugaan isteri pertama dimadukan lagi kena kuat awak tahu tak @nh_human

Bila fikir balik , tiba-tiba saja khawin? Mesti la sebelum ni dok berjumpa diam-diam sebab isteri pun baru tahu 2 minggu lepas. Mak sarat jaga anak, ayahnya boleh pergi khawin ? Dan kenapa kalut nak khawin ? Think ! @min.ahmad.aini

Tergamaknya ambil suami orang.. desperate tak laku sangat ke @izreen.azminda sampai sanggup jadi perampas? wife pertama tu ada anak kecik lagi.. @callalily91

Patut la perangai pun tergedik, sesuai la dengan perangai… Harap madu awak baik la yeee… Hari ni ko rampas kebahgiaan orang.. Ko ada anak kan.. Besok lusa jangan nangis kalau keturunan ko pula yang kena.. Akak cakap je jangan la sentap @mynameisogy

B*tch la ko…lepas ni kau buat ape pon tak laku… Macam Hanez dulu… Sondol kuat @cik_bet

Orang marah seabb kahwin senyap, tak jumpa first wife ke. Plus orang marah first wife tu kira bru bersalin la. Tak ada orang menidakkan takdir Allah, tapi kadang kita manusia ni buat sesuatu ikut suka kita, contoh macam main redah je masuk rumah orang tak kenal tuan rumah dulu ke pe. Akak suka x org buat cenggitu? @n.miraqila

Laki orang pun nak apa lah @yaniesabdin

Ni ke perampas tu…naik menyampah aku ..nak kawin pon sorok-sorok..pebendala..macam orang bujang dah pupus agaknya kat malaysia ni. @danial_1712

Baiknya isteri dia. Dia sendiri pun tak sangka. Bertahan demi anak. Dia kata dia trust husband dia 100% tapi nk buat camana dah jodoh. Sedihnya dia kata dia yg salah sebab tak pandai jaga. Allahuakhbar anak pun masih menyusu. Sayang mungkin ada tapi trust tu tak tau la bila hati dah terluka. Dah la jangan ganggu dia. Kesian anak-anak jugak tengah menyusu tadi nasib baik tak nangis. Sampaii hatii .. Kalau betul-betul sis nak kahwin dengan laki orang… Sis patut jumpa wife pertama. Satu lagi sis.. Sis sama je dengan ex husband sis dulu perempuan yang rampas semua sis dulu. Sebab dua-dua perangaiii???? @ciknoorsyafiqah

Tergamak kan..kau melukai, meragut dan menghancurkan hati seorang isteri yang juga seorang wanita sama seperti ENGKAU! takde hati perut @forza_suri_rafanda

Hanya yang low class merampas hak orang.. banyak lagi lelaki lain kenapa lah nak ambil laki orang jugak.. #boikot @mieymie_syamimie

Masa laki dulu main kayu tiga, pandai pulak mintak cerai hmmm takkan tak ingat betapa sakitnya hati masa kena game dulu, semoga Intan teruskan semangat @angellinie

Teruk jugak perangai kau ni ek @fvteynbryner

Semakin menyampah la dengan ko ni Izreen ni…kau tak fikir ke perasaan kak Intan tu..tak malu ke?? Kak intan dengan laki kau tu baru je 4 tahun kahwin.. Kau dah nak caras kebahagiaan rumahtangga orang lain.. Harap kau rase la kesakitan yang Kak Intan tu rase lepas ni.. @aesyah_azhar

Bulan 8 kahwin baru 2 minggu dapat tahu..kenapa nak berahsia.sebabnya kahwin laki orang @apiskamsi

Meragut kebahagian orang lain adalah wanita low class ya memang jodoh tapi dalam msa yang sama diri akan disumpahi seumur hidup..Izreen shame on u. @official_cikjoyah

Itulah komen-komen dari orang ramai yang mengkritik Izreen Azminda.

Memang ramai betul yang luah perasaan marah kat IG Izreen ni. Sehingga kini, Izreen masih belum neutup ruangan komen dan semakin banyak komen yang diberikan.

Sumber: IG Izreen Azminda

Sumber: beritamemey

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.