Monday, October 22, 2018
Apekecoh Media

NGERI SANGAT MANGSA MENERIMA PULUHAN JAHITAN DI BADANNYA MENIMBULKAN KEMARAHAN NETIZEN DI CHINA

admin@apekecoh 23rd November 2017 Gossip Comments Off on NGERI SANGAT MANGSA MENERIMA PULUHAN JAHITAN DI BADANNYA MENIMBULKAN KEMARAHAN NETIZEN DI CHINA

1.png

CHINA – Seorang kanak-kanak lelaki cedera parah akibat ditetak oleh ibu tirinya sebanyak 30 kali, lapor SKYNEWS.

Difahamkan, mangsa yang berusia 5 tahun ditinggalkan dengan bapa saudaranya, Ma, pada pagi Ahad, sementara bapa kandungnya pergi bekerja.

Pada jam 9.00 pagi, ibu tirinya, Miao memberitahu lelaki itu bahawa dia perlu membersihkan mangsa kerana nampak comot, sebaliknya dia telah menetak mangsa lebih dari 30 kali.

Loading...

Video yang dimuat naik di laman sosial menunjukkan mangsa berdiri jalanan dengan badannya yang berdarah sebelum dibantu oleh seorang wanita yang cuba menghentikan pendarahannya itu.

Lapor media tempatan, Miao berkahwin dengan bapa mangsa dan mempunyai seorang anak perempuan. Anak perempuan mereka disahkan menghidap kanser perut dan suspek cuba membunuh mangsa agar suaminya lebih mengambil berat terhadap anak perempuan mereka berbanding mangsa.

Mangsa dibawa ke hospital dan keadaannya dilaporkan kritikal.

Bapa dan ibu kandung mangsa ketika ditemui di luar dewan bedah menangis apabila mengetahui kejadian yang menimpa anak mereka.

Bagaimanapun, tiada maklumat lanjut mengapa mangsa tinggal bersama dengan bapa saudaranya itu.

11866339_504037676430709_166593191387151

Gambar mangsa menerima puluhan jahitan di badannya menimbulkan kemarahan netizen di China sehingga ada yang tergamak berkata, “Saya takkan sedih kalau pelakunya mati!”.

Sumber: karootkomedia

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.