Friday, November 16, 2018
Apekecoh Media

Lucu & Comel! Alahai….Gurauan Putera Harry dengan kanak-kanak perempuan yg “mencuri” popcornnya mendapat perhatian ramai

admin@apekecoh 30th September 2017 Isu Semasa Comments Off on Lucu & Comel! Alahai….Gurauan Putera Harry dengan kanak-kanak perempuan yg “mencuri” popcornnya mendapat perhatian ramai

Anak-anak kecil pastinya memiliki ragam yang melucukan. Ada sahaja perkara yang dilakukan sehingga membuatkan mereka di sekelilingnya ketawa dan gembira dengan telatah comelnya.

Seperti si kecil ini yang berjaya menarik perhatian ramai dengan gelagatnya ‘mencuri’ popcorn daripada Putera Diraja Britain, Putera Harry yang duduk di sebelahnya bersama ibunya.

 

Loading...

Perbuatannya itu telah dirakam kamera ketika mereka bersama-sama menonton Invictus Games di Toronto, Kanada baru-baru ini. Emily dengan selamba mengambil popcorn milik pemuda itu tanpa disedari oleh ibunya dan Putera Harry sendiri.

 

 

Tidak lama selepas itu pemuda itu baru sedar akan perbuatan si kecil, beliau segera menarik popcornnya menjauhi si kecil. Gurauannya bersama Emily menunjukkan bahawa beliau benar-benar seorang yang peramah walaupun berasal dari keturunan raja England.

 

 

Kejadian ini telah menerima pelbagai reaksi daripada orang ramai. Rata-rata mereka memuji sikap peramah dan penyayang yang ditunjukkan oleh putera raja itu.

 

Rakyat England tidak hanya bangga kerana memiliki Putera William malah mereka pastinya turut bangga kerana memiliki putera raja sebaik Putera Harry!

 

Era Baru

Tontonlah video yang lucu ini di bawah:

Credit – erabaru

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.