Friday, November 16, 2018
Apekecoh Media

Setiap Hari Ibu Lembu Akan MENGIRINGI Bas Ini. Rupa²nya Ada ‘SESUATU’ Dgn Bas Itu Yg Buat Ramai MENYENTUH HATI !!!

admin@apekecoh 31st August 2017 Isu Semasa Comments Off on Setiap Hari Ibu Lembu Akan MENGIRINGI Bas Ini. Rupa²nya Ada ‘SESUATU’ Dgn Bas Itu Yg Buat Ramai MENYENTUH HATI !!!

Tidak banyak di dunia ini yang boleh menandingi kasih sayang ibu terhadap anaknya. Bagi seekor lembu di wilayah barat India, perasaan kasih tersebut masih wujud walaupun si anak telah pergi.

ANAK LEMBU ITU DILANGGAR BAS

Empat tahun lalu, sebuah bas telah melanggar mati anak lembu tersebut di wilayah Uttara Kannada, India, menurut laporan stesen televisyen negara tersebut. Sejak itu, si ibu melawat kawasan tersebut setiap hari.

Haiwan tersebut akan menunggu bas yang sama yang telah melanggar anaknya itu. Ianya cuba menghalang bas tersebut dan akan mengiringnya. Lembu tersebut hanya berbuat demikian pada bas itu sahaja. Ianya tidak menghiraukan bas-bas yang lain.

Loading...

PELBAGAI CARA DILAKUKAN

Pelbagai cara telah dilakukan oleh pemandu bas tersebut bagi mengelakkan lembu itu mengekorinya termasuklah dengan mengecat keseluruhan basnya dengan warna yang lain.

Setiap Hari Ibu Lembu Akan MENGIRINGI Bas Ini. Rupa²nya Ada 'SESUATU' Dgn Bas Itu Yg Buat Ramai MENYENTUH HATI !!!

Lembu itu rupanya hanya dilihat cuba memperlahankan bas tersebut apabila melalui kawasan di mana kejadian kemalangan empat tahun dahulu berlaku. Setelah bas tersebut melepasi kawasan itu, lembu tersebut akan kembali ke tempat asalnya.

WALAUPUN DIHALAU LEMBU INI TETAP BEGITU

Walaupun cuba dihalau oleh penduduk setempat, haiwan tersebut tetap tegar melakukan perkara yang sama setiap hari selama bertahun-tahun.

Setiap Hari Ibu Lembu Akan MENGIRINGI Bas Ini. Rupa²nya Ada 'SESUATU' Dgn Bas Itu Yg Buat Ramai MENYENTUH HATI !!!

Saksikan rakaman tersebut yang menunjukkan haiwan tersebut memperlahankan kenderaan yang telah melanggar anaknya itu.

Kredit : Era Baru

Sumber : malaysiatular

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.