Thursday, October 18, 2018
Apekecoh Media

Lelaki Ini Maki Dan Belasah Pak Guard Selepas Mengamuk Motor Kena Clamp

admin@apekecoh 7th August 2017 Gossip Comments Off on Lelaki Ini Maki Dan Belasah Pak Guard Selepas Mengamuk Motor Kena Clamp

2vczLNJ


Padah kerana mengabaikan tanda larangan meletak motosikal, motosikal seorang lelaki telah dikunci oleh pengawal keselamatan. Video tersebut memaparkan seorang lelaki mengamuk dan memarahi pengawal keselamatan menjadi tular di media sosial.


Loading...

Dipercayai kejadian berpunca daripada tindakan pengawal keselamatan yang mengunci tayar motorsikal milik lelaki itu kerana meletakkan motorsikal di kawasan koridor yang mempunyai papan tanda NO MOTORCYCLE PARKING ALLOW (DILARANG MELETAKKAN MOTOSIKAL DI SINI).


Menerusi video berdurasi 2 minit 44 saat yang dimuat naik di Facebook, pemilik motorsikal tersebut berkeras tidak mahu membayar denda sebanyak RM30 dan nekad ingin membuka clamp dengan cara sendiri.


Apabila ditegur, lelaki tersebut mula naik berang dan cuba menyerang pengawal keselamatan yang ketika itu sedang merakam aksinya menggunakan telefon bimbit.


Lu lagi tangkap, gua pukul lu susah. Lu sudah ada gambar tak mahu settle lagi,


“Lu orang ke butxh. Lu orang ke babi atau tak tahu dengar ke” kata lelaki itu.


Tidak tahan aksinya masih lagi dirakam, lelaki itu terus menyerang pengawal keselamatan yang menegurnya itu. Berlaku pergelutan selama beberapa saat sebelum mereka berdua dileraikan oleh rakan-rakan pengawal keselamatan yang lain.


Kejadian dipercayai berlaku di sebuah kondominium di Bayan Lepas, Pulau Pinang. Semoga kisah ini dapat dijadikan iktibar untuk semua pembaca. Kalau sudah buat salah tu mengaku sajalah, janganlah mengamuk tak tentu pasal pula kan! – www.kakishare.my


2vcAjTQ

FACEBOOK HERBAL RIMBA

Sumber : kaki share

Sumber :

Sumber: jubahsemalam

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.