Thursday, November 15, 2018
Apekecoh Media

Guna Gelaran Untuk Menipu Wanita Lelaki Ini Dedah Perangai Sebenar Habib Tipu Dan Perdaya Wanita

admin@apekecoh 1st August 2017 Gossip Comments Off on Guna Gelaran Untuk Menipu Wanita Lelaki Ini Dedah Perangai Sebenar Habib Tipu Dan Perdaya Wanita

2vdxwdQ


Kalau sudah berniat untuk menipu, sudah tentu pelbagai cara akan dilakukan untuk mencari mangsanya. Ada yang sanggup menyamar menggunakan identiti palsu dan tak kurang juga menjual agama untuk kepentingan diri sendiri.


Loading...

Menerusi perkongsian di laman Facebook oleh Mohamad Bohari, kejadian yang menimpa anak saudaranya sudah pasti memburukkan nama baik golongan agamawan seperti para habib dan syeikh. Berikut adalah perkongsian penuh yang ditulisnya.


“Pancing Wanita Guna Agama”


2uTCjP4

‘Minta Gambar Tapi Untuk Pukau’


2uTNaIF


“Buat Perkara Jijik Atas Nama Agama”
2uTXQHm

Apa yang mengejutkan ialah, lelaki arab itu mendakwa mempunyai hubungan baik dengan beberapa pemimpin-pemimpin Malaysia. Malah dia juga mendakwa dapat merawat penyakit yang berkaitan denga makhlus halus. Malah dia juga mendakwa Siti Nurhaliza juga pernah bertemu dengannya konon mendapatkan ikhtiar zuriat.


2uTQrYq

2uTL4sp

2uTBXI1

2uUc5vy

2uTXReo

Perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen yang rata-rata pernah mengakui diperdaya dan ditipu oleh lelaki arab itu. Namun tiada laporan polis pernah dibuat terhadap dirinya.


Namun masih tidak dapat dipastikan sama ada benar lelaki didalam gambar tersebut adalah benar seperti yang didakwa oleh Mohamad Bohari.


2uUhNOe

2uU7k5u

2uTUYKs


www.kakishare.my

Sumber : kaki share

Sumber :

Sumber: jubahsemalam

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.