Friday, November 16, 2018
Apekecoh Media

Lelaki rogol dan bunuh kanakkanak 3 tahun ditembak mati dengan AK47

admin@apekecoh 31st July 2017 Hiburan Comments Off on Lelaki rogol dan bunuh kanakkanak 3 tahun ditembak mati dengan AK47

2vl6ly9

YAMAN – Seorang lelaki berusia 41 tahun ditembak mati selepas dia didapati bersalah atas tuduhan merogol dan membunuh seorang kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun, lapor Daily Mail.

Muhammad al-Maghrabi ditembak mati dengan senapang AK-47 di ibu kota Sanaa, Isnin.

Hukuman tembak sampai mati itu disaksi oleh beribu orang awam yang berkumpul di lokasi yang ditetapkan dan Maghrabi terpaksa dibawa ke tempat itu dengan menggunakan sebuah van perisai.

Loading...

2vlyYeH

2vljC9Y

Gambar menunjukkan, Maghrabi ditiarapkan di atas karpet yang diletakkan di atas lantai dengan kedua-dua tangannya yang terikat di belakang badan sebelum seorang askar berdiri di belakangnya melepaskan tembakan.

Hukuman yang dijalankan terhadap Maghrabi itu juga turut disiarkan secara langsung dan orang ramai juga mengambil kesempatan untuk merakam hukuman itu dengan telefon bimbit mereka.

2vlyZiL

2vlbkig

2vlNkf9

Hukum Syariah adalah sumber dari semua undang-undang di Yaman, menurut laporan Jabatan Luar Negeri, Amerika Syarikat.

Di bawah undang-undang tersebut, individu yang didapati bersalah kerana membunuh akan dihukum dengan hukuman mati dan hanya keluarga mangsa yang boleh meminta hukuman terhadap pesalah dikurang atau diringankan.

2vls7ll

2vls7Sn

2vl6n9f

Sumber: 1citemalaya

Sumber: 1citemalaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.