Monday, October 22, 2018
Apekecoh Media

Mungkin Korang Tak Tahu Bentuk Jari Dapat Menggambarkan Ciriciri Kepribadian Seseorang Jom Bandingkan

admin@apekecoh 6th June 2017 Gossip Comments Off on Mungkin Korang Tak Tahu Bentuk Jari Dapat Menggambarkan Ciriciri Kepribadian Seseorang Jom Bandingkan

2rwUytG

Tapi jangan pula anda percaya bulat-bulat dengan apa yang diberitahu nanti. Sama seperti zodiak. Ia tidaklah tepat sepenuhnya.

Gambar menunjukkan tiga jenis panjang jari , bertanda A, B dan C. Semak jari anda dan ketahui makna di sebaliknya.

1. Jari Kumpulan A

Loading...

Mereka yang memiliki jari manis yang lebih panjang daripada jari telunjuk menunjukkan mereka seorang yang cantik dan kacak. Mereka juga mempunyai daya tarikan yang sangat menarik. Di samping itu, mereka lebih agresif dan tegas dan ia tidak ada masalah bagi mereka untuk mengambil risiko.

Profesion mereka biasanya ialahaskar, jurutera, pemain catur dan mereka juga berjaya dalam menyelesaikan silang kata. Ahli-ahli sains dalam kajian mereka mendapat bahawa mereka yang memiliki jari manis lebih panjang akan hidup lebih senang berbanding dengan mereka yang memiliki jari manis lebih pendek.

2. Jari Kumpulan B

Mereka yang memiliki jari manis lebih pendek daripada jari telunjuk mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan bersikap sombong. Mereka lebih suka bersendirian dan tidak suka diganggu di masa lapang mereka.

Mereka bukan jenis orang yang akan mengambil langkah pertama dalam perhubungan, tetapi mereka sentiasa menerima dan menghargai perhatian yang mereka terima.

3. Jari Kumpulan C

Mereka yang mempunyai jari manis dan jari telunjuk sama panjang adalah mereka yang sukakan kedamaian, dan berasa tidak selesa apabila mereka mendapati diri mereka berada di dalam zon konflik.

Mereka ini seorang yang sangat teratut dan sentiasa cuba bergaul dengan semua orang. Mereka ini disifatkan seorang yang setia dalam perhubungan yang penuh dengan kelembutan dan penyayang terhadap pasangan mereka.

Hurm.. Jari anda tergolong dalam kumpulan mana ya?

Sumber : mfadhly

Sumber : kaki share

Sumber :

Sumber: jubahsemalam

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.