Tuesday, November 13, 2018
Apekecoh Media

Pasang Kamera Dalam Hutan Untuk Tangkap Gambar Haiwan Liar Tetapi LEMBAGA Ini Yg MUNCUL

admin@apekecoh 5th May 2017 Hiburan Comments Off on Pasang Kamera Dalam Hutan Untuk Tangkap Gambar Haiwan Liar Tetapi LEMBAGA Ini Yg MUNCUL

Pasang Kamera Dalam Hutan Untuk Tangkap Gambar Haiwan Liar Tetapi LEMBAGA Ini Yg MUNCUL !!! |POLAND: Tindakan Pihak Jabatan Perhutanan yang meninggalkan kamera tersembunyi untuk menangkap gambar haiwan liar nampaknya telah berjaya menangkap kelibat kelibat seorang lelaki berbogel yang bergerak seperti seekor harimau, laporDailymail.

Lelaki berkenaan yang dikenali sebagai Marek H yang berasal dari Republik Czech dikatakan telah berlegar-legar di hadapan kemera berkenaan yang diletakkan jauh di dalam hutan.

Dia dikatakan melakukan aksi berkenaan dalam separa sedar selepas mengambil sejenis ubat penenang dikenali sebagai LSD secara berlebihan menyebabkan fikirannya mengalami halusinasi.

Loading...

Pihak perhutanan yang mengambil kamera berkenaan untuk meneliti rakaman nyata terkejut melihat harimau jadian berkenaan dan mereka telah menyerakah pita rakaman kepada pihak polis.

Pihak polis telah berjaya menahan Marek yang baru berusia 21 tahun berkenaan, dia mengaku telah mengambil dadah LSD secara berlebihan, katanya selepas menggunakan dadah berkenaan dia merasakan dirinya seolah-oleh seekor Harimau Siberia.

Semasa berkhayal, dia menyatakan dirinya ketika itu adalah diri sebenarnya dan berhubung dengan Harimau Siberia yang lain.

Dalam masa lapan jam dia menjadi harimau Siberia, lelaki berkenaan telah merangkak sejuah 15.5 batu di sepanjang sempadan hutan Poland.

Beliau bagaimanpun hanya didenda kerana pihak berkuasa tidak mempunyai apa-apa jenis dadah padanya.

Sumber : Siakapkeli

P.S. 1 Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 PELIK. Anjing Ini Tiap Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupanya
P.S. 3 Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang Lakukan !!!
P.S. 4 Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

The post Pasang Kamera Dalam Hutan Untuk Tangkap Gambar Haiwan Liar Tetapi LEMBAGA Ini Yg MUNCUL !!! appeared first on HARIAN METRONI.

Sumber: 1citemalaya

Sumber: 1citemalaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.