Thursday, December 13, 2018
Apekecoh Media
Spotlight

Obses Nak Jadi Orang Bunian Sanggup Habiskan Duit Sehingga RM200 Ribu

admin@apekecoh 5th May 2017 Gossip Comments Off on Obses Nak Jadi Orang Bunian Sanggup Habiskan Duit Sehingga RM200 Ribu

2pNX1zc

Kalau dah obses terhadap sesuatu perkara sudah pasti sanggup melakukan apa sahaja untuk memenuhi hajat. Bagi peminat anime kebiasaannya mereka akan memilih untuk memakai kostum untuk kelihatan sama dengan watak yang diminati.

Bagi seorang lelaki yang berasal dari Argentina, beliau sanggup menghabiskan wang hampir RM200,000 dengan menjalani pembedahan plastik supaya kelihatan seperti watak elf atau bunian.

Menurut sumber Mail Online, lelaki yang bernama Luis Padron telah menjalani pelbagai pembedahan hidung, telinga, bibir selain mengubah suai rambut semata-mata untuk memuaskan hati dan impiannya.

Loading...

“Saya memiliki idea tersendiri untuk mempamerkan kecantikan dan saya mahu mencapainya tidak kira dengan apa jua cara.


“Saya mahu telinga saya berbentuk runcing seperti elf selain memilik bentuk mata seperti kucing,”


Padron yang berusia 25 tahun mula obses dengan makhluk elf ketika usia remaja selepas menjadi mangsa buli sewaktu zaman kanak-kanak.

Walaupun ramainya memandang pelik kerana mengubah dirinya menjadi orang bunian, Padron kini bergiat dalam dunia model dan menerima bayaran mahal bagi setiap penampilan. – www.kakishare.my

Sumber : kaki share

Sumber :

Sumber: jubahsemalam

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.