Thursday, November 15, 2018
Apekecoh Media
Spotlight

Ngerii200 Ekor Ulat Menginap dlm Kemaluan Wanita ini Akibat Tidak Pernah Berhubungan Suami Isteri Doktor Dedah Punca yg BetulBetul Buat Bulu Roma Meremang

admin@apekecoh 28th February 2017 Gossip Comments Off on Ngerii200 Ekor Ulat Menginap dlm Kemaluan Wanita ini Akibat Tidak Pernah Berhubungan Suami Isteri Doktor Dedah Punca yg BetulBetul Buat Bulu Roma Meremang

(ViraL) Ngerii..200 Ekor Ulat Menginap dlm Kemaluan Wanita ini Akibat Tidak Pernah Berhubungan Suami Isteri, Doktor Dedah Punca yg Betul-Betul Buat Bulu Roma Meremang !

loading…

“Kami dh sahkan..dia tidak pernah amalkan hubungan kelamin..hasil siasatan kami benar-benar memeranjatkan..kami sangkakan dia mengamalkan sesuatu yg biasa, rupa-rupanya, ia mmg kerja gila…ianya amat menjijikkan..”

Ngerii..200 Ekor Ulat Menginap dlm Kemaluan Wanita ini Akibat Tidak Pernah Berhubungan Suami Isteri, Doktor Dedah Punca yg Betul-Betul Buat Bulu Roma Meremang !

2017-02-28_1357.png

informasi dari tribunews nusantara, di dalam kem4luan wanita itu di miliki 200 lebih ulat belatung.

Katanya kakak mangsa yang berusi 56 th. yang berdekatan dengan rumah mangsa membawa wanita itu kehospital untuk memperoleh rawatan. setelah mengadu kesakitan dibagian
kem4luannya


Wanita itu diakukan oleh doktor ahli bedah, ” Belum di kenali apa penyakitnya, untuk sesaat sangkaan kanser ” tegas doktor ahli bedah.

Setelah buat siasatan awal di temukan wanita ini tidak pernah menikah selama hidupnya, dan selalu mengamalkan masturbasi dengan alat alat yang di belinya di sebagian kedai, ujar kakaknya yang tunjukkan bukti satu alat berbentuk kelamin lelaki yang di temuinya dalam bilik mangsa.

Setelah buat rawatan ke-2 untuk mengesahkan penyakit yang dihadapi wanita itu, doktor mengesahkan ia yakni jangkitan daripada kuman air mani yg tak di bersihkan setelah Wanita lakukan mastrubasi. sambungnya Sumatera indonesia.

Semoga bermanfaat, jangan lupa bagikan informasi ini pada keluarga dan teman yang lain ya.

loading…

Sumber: bro1despatch

Loading...

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Loading...

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.